2015-05-16 16:26:03
Φωτογραφία για ΠΕΤΓΟΥΕΪ : ΗΡΘΕ Ο ΣΠΑΝΟΥΛΗΣ ΚΑΙ... ΜΠΑΜ, ΜΠΑΜ, ΜΠΑΜ!
Υπόκλιση στον Βασίλη Σπανούλη ΚΑΙ από τον Μπρεντ Πέτγουεϊ για τον τρόπο με τον οποίο ο Ολυμπιακός κατάφερε να ανατρέψει την εις βάρος του κατάσταση κόντρα στην ΤΣΣΚΑ Μόσχας.

Αρχικά, τόνισε: «Προσπαθήσαμε σε κάθε λεπτό του παιχνιδιού, ακόμη και όταν βρεθήκαμε 9 πόντους πίσω στο σκορ. Έχουμε μάθει να μην τα παρατάμε. Ε, όταν τα πράγματα ζόρισαν, ήρθε ο Σπανούλης και... μπαμ, μπαμ, μπαμ, έβαλε τρία στη σειρά και αυτό ήταν».

Στη συνέχεια τόνισε: «Με την άμυνα στο τελευταίο δεκάλεπτο δείξαμε καρδιά και κάναμε την ανατροπή. Δεν σταματήσαμε να το πιστεύουμε. Ποτέ δεν το κάνουμε. Για τον τελικό; Τίποτα παιδιά, πάμε να το πάρουμε...».

Τέλος, είπε: «Η αλήθεια είναι πως δεν ξεκίνησα καλά το παιχνίδι αλλά ο κόουτς με εμπιστεύτηκε. Μου μίλησε σε ένα τάιμ άουτ, με ηρέμησε και μου ζήτησε να μπω και να αλλάξω τον ρυθμό, αυτό που κάνω συνήθως. Η άμυνα που παίξαμε ήταν το κλειδί, οι αλλαγές που κάναμε βοήθησαν τα μέγιστα. Όταν έφτασε το παιχνίδι στην κρίσιμη καμπή, ανέλαβε ο Σπανούλης, κάνοντας αυτό που ξέρει καλύτερα από τον καθένα. Είμαι τυχερός που έχω έναν τέτοιο συμπαίκτη».
olympiacos-blog
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ