2015-05-16 18:54:44
Φωτογραφία για ΠΛΗΡΗ ΚΑΙ ΑΞΙΟΠΙΣΤΗ ΛΙΣΤΑ ΜΕΤΑΡΡΥΘΜΙΣΕΩΝ ΖΗΤΑ Ο ΝΤΟΜΠΡΟΦΣΚΙΣ
Να επιταχύνει τη μεταρρυθμιστική της προσπάθεια και να παρουσιάσει μια «πλήρη και αξιόπιστη» λίστα μεταρρυθμίσεων καλεί την Αθήνα ο αντιπρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής Βάλντις Ντρομπρόφσκις, χαρακτηρίζοντας την Ελλάδα ως «μια από τις μεγαλύτερες ανησυχίες της Ευρωζώνης».

«Η ελληνική κυβέρνηση πρέπει να καταρτίσει μια λίστα μεταρρυθμίσεων πλήρη και αξιόπιστη. Έχουμε χάσει πολύ χρόνο. Τώρα οι διαπραγματεύσεις βρίσκονται σε εξέλιξη, αλλά πρέπει να επιταχύνουμε», δηλώνει ο κ. Ντρομπρόφσκις στην γερμανική εφημερίδα Bild, τονίζοντας πως μόνο εφόσον η Ελλάδα ολοκληρώσει το επόμενο βήμα του μεταρρυθμιστικού προγράμματος, μπορούν να αποδεσμευθούν οι τελευταίες δανειακές δόσεις. 

Ο αντιπρόεδρος της Κομισιόν αναγνωρίζει πως έχει σημειωθεί πρόοδος, αλλά επισημαίνει πως η Ελλάδα «πρέπει να κάνει περισσότερα στον τομέα της εξυγίανσης των δημοσιονομικών και στους τομείς των συντάξεων και της αγοράς εργασίας».

«Η Ελλάδα πρέπει τώρα να προτείνει μεταρρυθμίσεις και όχι μόνο να απορρίπτει αυτές που της προτείνονται» συνεχίζει και προειδοποιεί ότι κάθε μέρα χωρίς συμφωνία καθιστά την κατάσταση για τους πολίτες ακόμη πιο δύσκολη.

ΑΜΠΕ

''The New Daily Mail'' 
TheNewDailyMail
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ