2015-05-16 18:54:14
Φωτογραφία για ΦΟΒΕΡΗ ΑΤΑΚΑ ΣΦΑΙΡΟΠΟΥΛΟΥ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΡΧΗΓΟ!
Ο προπονητής του Ολυμπιακού μετά τον θρίαμβο κόντρα στην ΤΣΣΚΑ αποκάλυψε για την οδηγία που έδωσε στον αρχηγό του στο ημίχρονο, ενώ είπε και μία φοβερή ατάκα για τα... προσόντα του.

Ο Γιάννης Σφαιρόπουλος τόνισε πως ο Σπανούλης είναι ηγέτης και σπάνιος παίκτης, που συναντάς «έναν κάθε πάρα πολλά χρόνια» Μεταξύ άλλων ο Έλληνας τεχνικός έιπε για την απόδοση του Βασίλη Σπανούλη: «Ο Σπανούλης είναι ηγέτης και δεν μπορείς να βρεις εύκολα τέτοιους παίκτες πλέον. Τέτοιον παίκτη μπορείς να βρεις έναν κάθε πάρα πολλά χρόνια. Όταν είσαι ηγέτης, όλη η άμυνα είναι προσαρμοσμένη πάνω σου. Αυτό έκανε η ΤΣΣΚΑ σε όλο το ματς. Αυτό που προσπάθησα να του πω στο ημίχρονο είναι να ηρεμήσει, να μην έχει άγχος. Ο ίδιος βρήκε τον τρόπο να επιστρέψει στο παιχνίδι, γιατί είναι ένας από τους κορυφαίους παίκτες στην Ευρώπη.

Η ομάδα μας όμως δεν είναι μόνο ο Σπανούλης. Είμαι πολύ χαρούμενος που έχουμε και κάποιους άλλους ταλαντούχους παίκτες, που παίζουν ο ένας για τον άλλο σαν ομάδα. Το μπάσκετ είναι ομαδικό παιχνίδι, έχουμε τον ηγέτη μας, αλλά το παιχνίδι μας χαρακτηρίζεται επιθετικά και αμυντικά από τη συνολική λειτουργία. Είμαστε ομάδα με όλη την έννοια της λέξης».
olympiacos-blog
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ