2015-05-16 20:55:13
Φωτογραφία για ΕΝΑΝ ΑΠΟ ΤΣΣΚΑ ΚΑΙ ΕΝΑΝ ΑΠΟ... ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΘΕΛΕΙ Η ΜΑΛΑΓΑ!
Τον Μπράιαν Ντάνστον έχει θέσει ως έναν από τους... βασικούς μεταγραφικούς στόχους για την επόμενη σεζόν η Ουνικάχα Μάλαγα, ενώ σκοπεύει να αποκτήσει και τον Άαρον Τζάκσον της ΤΣΣΚΑ Μόσχας.

Οι Ανδαλουσιανοί επιθυμούν την περαιτέρω ενίσχυση της ομάδας τους, ώστε να κάνουν το παραπάνω βήμα στην Ευρωλίγκα και έχουν βάλει στο στόχαστρο τους δύο από τους καλύτερους Αμερικάνους φέτος στην Ευρώπη, τον Μπράιαν Ντάνστον και τον Άαρον Τζάκσον, όπως αποκαλύπτει η ισπανική ιστοσελίδα "laopiniondemalaga.es".

Το συμβόλαιο του 29χρονου σέντερ του Ολυμπιακού λήγει το ερχόμενο καλοκαίρι και μετά την ανάδειξή του στον καλύτερο αμυντικό της χρονιάς την τελευταία διετία αναμένεται να προσελκύσει πολλές καλές προτάσεις. Έτσι, οι ερυθρόλευκοι θα πρέπει να κινηθούν άμεσα, προκειμένου να κρατήσουν τον Ντάνστον στο Λιμάνι για τα επόμενα χρόνια.

Επίσης ελεύθερος μένει και ο γκαρντ της ΤΣΣΚΑ Μόσχας που χθες έκλεψε επτά φορές την μπάλα από τα χέρια των παικτών του Ολυμπιακού, επίδοση που αποτελεί ρεκόρ στα χρονικά των φάιναλ φορ της Ευρωλίγκας, όπως ήδη έχουμε αναφέρει.

Ωστόσο, η Ουνικάχα Μάλαγα έχει ήδη ολοκληρώσει την πρώτη της κίνηση για τη νέα σεζόν, καθώς τα έχει βρει με το Γάλλο γκαρντ της Μπαρτσελόνα, Έντουιν Τζάκσον.
olympiacos-blog
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ