2015-05-17 14:07:16
Φωτογραφία για «ΠΡΟΤΑΣΗ ΓΙΑ ΡΟΜΠΙΝΙΟ»
Με το που έμεινε ελεύθερος ο Ρομπίνιο άρχισε και η... «μάχη» για την απόκτησή του.

Ο Βραζιλιάνος αστέρας καλείται να αποφασίσει για το μέλλον του, με τον Ολυμπιακό να βρίσκεται μέσα στο «παιχνίδι». Τα διάφορα δημοσιεύμτα άλλωστε, εδώ και καιρό ανέφεραν πως έχει ήδη γίνει συζήτηση με τον Ραιόλα, πριν καν μείνει ελεύθερος απο τη Μίλαν, και πλέον είναι ξεκάθαρα στο χέρι του να κάνει την τελική ...κίνηση για να τον αποκτήσει.

Στη Βραζιλία, πάντως, κάνουν ήδη λόγο για πρόταση του Ολυμπιακού στον Ρομπίνιο!

Η έγκυρη «Lance» της Βραζιλίας γράφει ότι ο παίκτης έχει στα χέρια του πρόταση από την Ελλάδα: «Από τη μια πανηγυρισμοί για τη Σάντος γιατί έμεινε ελεύθερος από τη Μίλαν, αλλά από την άλλη συναγερμός, καθώς υπάρχει μεγάλος ανταγωνισμός από τη Βραζιλία και το εξωτερικό για τον παίκτη. Πρόσφατα ο παίκτης δέχτηκε προτάσεις από Κατάρ και Κίνα, ενώ υπάρχει πάντα στο τραπέζι και αυτή από το Ορλάντο Σίτι του Κακά.


Πρόταση έχει και από την Ελλάδας ο μίστερ "7"» καθιστώντας σαφές ότι ο Θρύλος το προχωράει με τον 32χρονο διεθνή.

Ποια ομάδα θα μπορούσε άλλωστε από την Ελλάδα, πλην Ολυμπιακού, να φτάσει την πρότασή της σε ποσά άνω των 2.500.000 ευρώ τον χρόνο που φέρεται να απαιτεί ο Ρομπίνιο; Το «κλειδί» στην υπόθεση είναι το γεγονός ότι ο Ρομπίνιο επιθυμεί 3ετές συμβόλαιο με τη Σάντος, που τον θέλει πολύ, να μη δείχνει έτοιμη να καλύψει τόσο υψηλές οικονομικές αποδοχές.

Επίσης τόσο οι Κρουζέιρο και Φλαμένγκο εμφανίζονται να είναι στο «παιχνίδι», όσο και ομάδες από το Κατάρ και την Κίνα.
olympiacos-blog
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ