2015-05-18 01:35:17
Φωτογραφία για ΠΑΠΑΠΕΤΡΟΥ : ΟΙ ΜΕΓΑΛΕΣ ΟΜΑΔΕΣ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ ΣΤΑ ΔΥΣΚΟΛΑ
Συσπείρωση πρέπει να υπάρξει από εδώ και πέρα στον Ολυμπιακό μετά την ήττα από τη Ρεάλ στον τελικό της Ευρωλίγκας, όπως δήλωσε ο Ιωάννης Παπαπέτρου στον "ΣΠΟΡ FM 94,6".

Ο φόργουορντ των ερυθρόλευκων τόνισε ότι η ισπανική ομάδα ήταν ανώτερη στο αποψινό ματς και σχολίασε πως παρά το 78-59 κυριαρχεί υπερηφάνεια για τη φετινή πορεία του Θρύλου, ενώ στάθηκε στην παρουσία του Τζέσι Κάρολ.

«Νομίζω καμιά φορά απλά πρέπει να ξέρει να χάνεις. Ο Ολυμπιακός έχει κερδίσει αρκετές σε τελικούς. Η επιτυχία μας είναι δεδομένη, είμαστε υπερήφανοι για την πορεία μας. Η Ρεάλ ήταν καλύτερη σήμερα. Μην ξεχνάμε ότι η Ρεάλ παλεύει 20 χρόνια για να πάρει τον τίτλο», είπε και συνέχισε:

«Πράγματι μας καταπόνησε ο ημιτελικός με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας, κάναμε υπερπροσπάθεια στον ημιτελικό, αλλά και αυτοί έπαιξαν ημιτελικό οπότε δεν είναι δικαιολογία. Είχε εναλλαγές το σκορ και νομίζω ότι ο Κάρολ έβαλε κρίσιμα σουτ και έδωσε αυτοπεποίθηση στην ομάδα του. Πρέπει να ξέρεις να χάνεις όταν δεν είσαι καλύτερος. Πρέπει να συσπειρωθούμε για να κοιτάξουμε τώρα το πρωτάθλημα. Οι μεγάλες ομάδες δείχνουν χαρακτήρα στα δύσκολα».
olympiacos-blog
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ