2015-05-18 07:03:10
Φωτογραφία για Η πρόγνωση του καιρού για σήμερα
Καλό καιρό σε ολόκληρη τη χώρα με τοπικές νεφώσεις κυρίως στα δυτικά και βόρεια, αυξημένη υγρασία και περιορισμένη τοπικά ορατότητα τις πρωινές ώρες, περιμένουμε τη Δευτέρα 18 Μαΐου 2015. Βροχές και σποραδικές καταιγίδες θα εκδηλωθούν τις θερμές ώρες της ημέρας στα βορειοδυτικά ορεινά και από το βράδυ στο Κεντρικό και Βόρειο Ιόνιο.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 11 έως 31 βαθμούς στη Βόρεια Ελλάδα, από 15 έως 27 στην Ήπειρο, από 12 έως 30 στην Κεντρική Ελλάδα, από 15 έως 30 στα υπόλοιπα ηπειρωτικά και από 15 έως 31 βαθμούς στις νησιωτικές περιοχές του Αιγαίου, αλλά στο Βόρειο Αιγαίο και στις Κυκλάδες οι μέγιστες δε θα ξεπεράσουν τους 27 βαθμούς Κελσίου.

Οι άνεμοι στο Αιγαίο θα πνέουν από μεταβλητές διευθύνσεις ασθενείς έως σχεδόν μέτριοι 4 μποφόρ, και στο Ιόνιο από νότιες διευθύνσεις ασθενείς έως μέτριοι 3 με 5 μποφόρ.

Αραιές νεφώσεις και περιορισμένη τοπικά ορατότητα το πρωί, περιμένουμε τη Δευτέρα στην Αττική. Η θερμοκρασία στο κέντρο θα φτάσει στους 29 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι θα πνέουν από διάφορες διευθύνσεις ασθενείς.

Παροδικές νεφώσεις και περιορισμένη τοπικά ορατότητα το πρωί, περιμένουμε τη Δευτέρα στη Θεσσαλονίκη. Η θερμοκρασία θα φτάσει στους 30 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι στο Θερμαϊκό θα πνέουν ασθενείς.
xespao
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ