2015-05-18 16:48:08
Φωτογραφία για Σε χωριό της Θεσπρωτίας κάνουν έρανο, για να εξοπλίσουν το ιατρείο τους!
Σε χωριό της Θεσπρωτίας, στο Πολύδροσο Σουλίου, κάνουν έρανο, για να εξοπλίσουν το ιατρείο!

Συγκεκριμένα θέλουν να αγοράσουν απινιδωτή. Η πρόεδρος της Αδελφοτητας Απόδημων Πολυδροσιτών Μαρία Λαμπρίδου, αναφέρει σχετικά: "Ξεκινάει έρανος με την μορφή έκτακτων εισφορών προς την Αδελφότητα για αγορά απινιδωτή για το ιατρείο του χωριού μας. Η πρόταση μάς είχε γίνει πέρυσι το καλοκαίρι από το συγχωριανό μας γιατρό, τον αγαπητό Νίκο Γεωργογιάννη.

Φέραμε λοιπόν την πρόταση στη συνέλευση και με πρόταση του Γιώργου Διώχνου ξεκίνησε αμέσως ο έρανος. Μάλιστα ο Γιώργος δήλωσε πως θα καλύψει ο ίδιος το 50% του κόστους.

Τον ευχαριστούμε θερμά! Θέλουμε μέχρι το πανηγύρι της αγίας Παρασκευής να έχουμε αγοράσει τον απινιδωτή. Περιμένουμε λοιπόν από όλους να προσφέρουν τον οβολό τους για το τόσο σημαντικό ζήτημα που μπορεί να σώσει τη ζωή αγαπημένων μας ανθρώπων ή και τη δική μας. Υπάρχουν διάφοροι τύποι απινιδωτών.


Το κόστος (αν θυμάμαι καλά) είναι κάτι περισσότερο από 1.000 ευρώ για έναν απλό απινιδωτή που θα μπορούν κάποιοι κάτοικοι του χωριού να μάθουν τη χρήση του. Γιατί δε φτάνει μόνο να τον αγοράσουμε, πρέπει να μάθουμε και να τον χρησιμοποιούμε σε μια δύσκολη στιγμή. Για το σκοπό αυτό θα ζητήσουμε βοήθεια από κάποιο νοσοκομείο της περιοχής. Να μας βοηθήσουν στην εκπαίδευση. Και δε νομίζω να μας αρνηθούν. Ειδικά αν τους αναφέρουμε πως πρόκειται για το χωριό του Τάσου του Αναγνωστόπουλου, του ανθρώπου που πρωτοστάτησε για να αποκτήσει ο τόπος μας νοσοκομείο". Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ