2015-05-18 18:10:13
Φωτογραφία για ΝΟΤΣΙΟΝΙ : Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΗ ΟΜΑΔΑ, ΑΛΛΑ ΚΑΠΟΙΟΣ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΚΕΡΔΙΣΕΙ...
Στον χαρακτήρα που έδειξε η Ρεάλ στα... δύσκολα εστίασε ο Αντρές Νοτσιόνι, ο οποίος εξέφρασε και τη χαρά του για τον τίτλο του MVP που κατέκτησε.

Η Ρεάλ Μαδρίτης δεν έχασε την πίστη και τη συγκέντρωσή της όταν ο Ολυμπιακός πήγε να ανατρέψει την κατάσταση κι αυτό ήταν το... «κλειδί» της κατάκτησης της Ευρωλίγκας, όπως τόνισε ο MVP του Final-4, Αντρές Νοτσιόνι.

«Παίξαμε πολύ δυνατά. Νομίζω πως δεν παίξαμε όμορφα, αλλά ήμασταν πολύ δυνατοί κι αντιδράσαμε όταν ο Ολυμπιακός προσπάθησε να επιστρέψει. Ο Ολυμπιακός είναι πολύ μεγάλη ομάδα, αλλά κάποιος έπρεπε να κερδίσει και είμαστε πολύ χαρούμενοι γι’ αυτό.

Είναι απίστευτο για μένα που ψηφίστηκα MVP. Έχω σπουδαίους παίκτες κι έναν μεγάλο προπονητή, προσπάθησα πολύ, νιώθω περήφανος και είμαι πολύ ικανοποιημένος με την απόδοσή μου. Έδωσα τον καλύτερο εαυτό μου. Πάντα παίζω με τον ίδιο τρόπο, με το ίδιο πάθος. Έχουμε σαν ομάδα αρκετό ταλέντο για να πετύχουμε κάθε στόχο μας κι εγώ προσπαθώ να δώσω κάτι διαφορετικό για την ομάδα μου. Το ταλέντο είναι πολύ σημαντικό, αλλά χρειάζεσαι χαρακτήρα, πάθος και ενέργεια. Αυτά προσπαθώ να δώσω στην ομάδα», είπε χαρακτηριστικά ο Νοτσιόνι.
olympiacos-blog
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ