2015-05-18 18:43:47
Φωτογραφία για Δημήτρης Παπαδημούλης: Τα χώνει με τιτίβισμα στην εκπρόσωπο της Κομισιόν για τη συμφωνία!
Την πρόταση που φέρεται να έστειλε η Κομισιόν για την επίσπευση συμφωνίας μεταξύ κυβέρνησης και δανειστών δεν επιβεβαιώνει η εκπρόσωπος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, Ανίκα Μπρέντχαρτ, κάτι που σχολιάζει ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Δημήτρης Παπαδημούλης, στο twitter.

Η εκπρόσωπος της Κομισιόν, Ανίκα Μπρέιντχαρτ, σχολιάζει σε tweet της πως δεν μπορεί να επιβεβαιώσει τις αναφορές των μέσων μαζικής ενημέρωσης ότι ο Ζαν Κλιντ Γιούνκερ έστειλε πρόταση για την Ελλάδα.

Ακόμη, συμπληρώνει πως δεν έχει πληροφόρηση για την ύπαρξη τέτοιας πρότασης.

Τέλος, τονίζει πως η Ευρωπαϊκή Επιτροπή εργάζεται με κατεύθυνση την επίτευξη μίας ολοκληρωμένης συμφωνίας.

Δείτε το tweet της:

Annika Breidthardt @A_Breidthardt:

Can't confirm media reports on @EU_Commission /Juncker proposal on GR. Not aware of such proposal. Working towards comprehensive deal.

Η αναφορά της αυτή δεν φαίνεται πως... άρεσε ιδιαίτερα στον ευρωβουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Δημήτρη Παπαδημούλη.

Ο κύριος Παπαδημούλης αφού αρχικά αναδημοσίευσε την ανάρτηση της Ανίκα Μπρέιντχαρτ, σχολίασε με "τιτίβισμά" του πως "η εκπρόσωπος της Κομισιόν κ Breidhardt δεν επιβεβαιώνει επισήμως το κείμενο. Κάποιοι ίσως επιδιώκουν,να "κάψουν" την προσπάθεια για διέξοδο".

Dim. Papadimoulis @papadimoulis: Η εκπρόσωπος της Κομισιόν κ Breidhardt δεν επιβεβαιώνει επισήμως το κείμενο. Κάποιοι ίσως επιδιώκουν,να "κάψουν" την προσπάθεια για διέξοδο. Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ