2015-05-18 19:45:03
Φωτογραφία για Νέες εξελίξεις για τον μικρό Μπεν μετά τα αποτελέσματα DNA
Οι έρευνες για τον «μικρό Μπεν» συνεχίζονται, οι προσπάθειες εντοπισμού του εντατικοποιούνται μετά την έκκληση της μητέρας του για νέες πληροφορίες, όμως δυστυχώς ο άνδρας που εμφανίστηκε ισχυριζόμενος πως είναι ο Μπεν, τελικά δεν είναι, σύμφωνα με την εξέταση DNA στην οποία υποβλήθηκε.

Η οικογένεια του Μπεν Νίντχαμ εμφανίστηκε σε πολλές εκπομπές ξένων μέσων, καθώς και στην εκπομπή «Φως στο Τούνελ», και η αστυνομία του Γιορκσάιρ δέχτηκε πλήθος τηλεφωνημάτων. Σε ένα από αυτά, νεαρός υποστήριξε ότι έμοιαζε αρκετά με την ενήλικη εκδοχή του Μπεν Νίνταμ, όπως διαμορφώθηκε με τη βοήθεια της τεχνολογίας.

Όμως, σύμφωνα με τον “Independent” , τα αποτελέσματα της εξέτασης DNA έδειξαν ότι ο νεαρός που τηλεφώνησε, αποκλείεται να είναι ο Μπεν, με τις ελπίδες και πάλι να σβήνουν.

Το δημοσίευμα αναφέρει ότι το ίδιο άτομο είχε υποβληθεί ξανά προ ετών σε εξέταση DNA, γεγονός που διαπιστώθηκε από τη βρετανική αστυνομία. Οι βρετανικές αρχές συνεργάζονται με την ΕΛ.ΑΣ. αναζητώντας τον Μπεν από το Σέφιλντ.


Η μητέρα του Μπεν, Κέρι Νίνταμ η οποία δεν έχει σταματήσει να τον αναζητά εδώ και 24 χρόνια, εξέφρασε την συγκίνησή της για την μεγάλη ανταπόκριση των πολιτών και τόνισε ότι «είναι φανταστικό που το ελληνικό κοινό λαμβάνει στα σοβαρά την εξαφάνιση του Μπεν και θέλει να μας βοηθήσει».

Από την άλλη, εκπρόσωπος της αστυνομίας είπε χαρακτηριστικά: «Αρκετές πληροφορίες έχουν συγκεντρωθεί από το κοινό, εκ των οποίων ονόματα δύο ατόμων με τα οποία έχουμε ήδη μιλήσει και έχουμε υποβάλει σε εξέταση DNA. Όπως αποδείχθηκε κανείς από τους δύο δεν είναι ο Μπεν. Μία φωτογραφία ενός τρίτου ατόμου εστάλη στην εκπομπή. Δεν αποτελεί προς το παρόν κλειδί για την έρευνα, ωστόσο, η αστυνομία θα επικοινωνήσει μαζί του».
xespao
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ