2015-05-18 20:02:08
Φωτογραφία για Κυκλοφόρησε το πρώτο trailer της νέας ταινίας για τον Steve Jobs
Οι δημιουργοί της νέας βιογραφίας "Steve Jobs" κυκλοφόρησαν το πρώτο επίσημο τρέιλερ για την ταινία. Το βίντεο αναρτήθηκε στο επίσημο κανάλι της Universal Pictures στο YouTube.... 

Το σενάριο για τον  εφευρέτη του iPhone και iPad είναι του Aaron Sorkin από το περίφημο βιβλίο του Walter Isaacson.Τον κύριο ρολο τον έχει ο σταρ του Χόλιγουντ  Michael Fassbender. Το βίντεο διαρκεί λίγο περισσότερο από ένα λεπτό στη διάρκεια του οποίου το κοινό είναι όλοι όσοι έχουν παίξει σημαντικούς ρόλους στην ταινία όπως είναι η Kate Winslet,  Seth Rogen και ο Jeff Daniels.

Την παραγωγή έχει αναλάβει η  Universal, η οποία διευθύνει ο Danny Boyle, και ξεκίνησε στις αρχές του έτους. Το σενάριο χωρίζεται σε τρία μέρη των 30 λεπτών, καθένα από τα οποία είναι αφιερωμένο στις φάσεις της ζωής του στην εταιρία, η οποία δεν έχει αλλάξει μόνο τη ζωή του αλλά και τις ζωές της εταιρείας του, η οποία ίδρυσε, και στη συνέχεια έχασε και πάλι.

"Η πρώτη σκηνή - η έναρξη του Mac, η δεύτερη - Στη συνέχεια, όταν αποχώρησε από την εταιρεία, και η τρίτη, βεβαίως, η παρουσίαση του iPod.

Η ταινία θα κυκλοφορήσει στις αίθουσες στις 9 Οκτωβρίου.
argonaytis-iphone
VIDEO
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ