2015-05-18 21:31:18
Φωτογραφία για Δήμος Πατρέων: Η Παναχαϊκή να πάει στην Αγυιά
Απαντώντας στην Ένωση Επαγγελματικού Ποδοσφαίρου Β’ Εθνικής Κατηγορίας, ο Αντιδήμαρχος Παιδείας και Αθλητισμού του Δήμου Πατρέων Ανδρέας Αθανασόπουλος, γνωστοποιεί την απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου Πάτρας, με την οποία απορρίφθηκε το αίτημα της ΠΑΕ- ΠΓΕ Παναχαϊκής, για υπογραφή σύμβασης μεταξύ ΠΑΕ και Δήμου Πατρέων, για χρήση του Παμπελοποννησιακού Σταδίου, τη στιγμή μάλιστα που η ΠΑΕ έχει γήπεδο, στην Αγυιά.

Ολόκληρη η επιστολή έχει ως εξής:

Το Δημοτικό Συμβούλιο της πόλης μας στην συνεδρίαση του στις 1/12/2014 συζήτησε την αίτηση της ΠΑΕ που αφορούσε την παραχώρηση και χρήση τμήματος των εγκαταστάσεων και υποδομών του Σταδίου που χρησιμοποιούσε η ΠΑΕ και αφορούσε χώρους γραφείων, αποδυτηρίων, φυσιοθεραπείας, πλυντηρίων-στεγνωτηρίων για καθημερινή χρήση καθώς και τη χρήση του Αγωνιστικού χώρου (Γηπέδου) για τους εντός έδρας Αγώνες της ΠΑΕ.

Σημειώνουμε η προηγούμενη σύμβαση παραχώρησης και χρήσης του Σταδίου είχε λήξει στις 30/06/2014 και αποφάσισε:


Να απορρίψει την αίτηση της ΠΑΕ- ΠΓΕ για υπογραφή σύμβασης μεταξύ ΠΑΕ και Δήμου Πατρέων. Να μην υπογραφεί νέα σύμβαση. Για την διευκόλυνση της να της δοθεί χρόνος που απαιτείται για την μεταφορά των αντικειμένων της.

2. Προκειμένου επίσης να διευκολυνθεί η ΠΑΕ για την αγωνιστική περίοδο 2014-2015 καθότι είχε λάβει την απαιτούμενη αδιοδότηση που προέβλεπε ο Νόμος να διαθέτουμε στην ΠΑΕ για έδρα το Στάδιο μας μόνο για την αγωνιστική περίοδο 2014-2015,ανάλογα με τις αγωνιστικές υποχρεώσεις της στο πρωτάθλημα σας και να δίνει τους εντός έδρας αγώνες της τηρώντας τις διαδικασίες που ισχύουν στο Δήμο μας.

Κύριοι

θεμελιώδης θέση και βασική προτεραιότητα της Δημοτικής Αρχής αποτελεί η ενίσχυση με κάθε τρόπο του Σχολικού Αθλητισμού του Ερασιτεχνικού Σωματείου και του Μαζικού Λαϊκού Αθλητισμού.

Συνεπώς θεωρούμε πως το Πελοποννησιακό Στάδιο το οποίο κατασκευάστηκε με χρήματα του Ελληνικού Λαού και στο οποίο ανήκει πρέπει να αξιοποιηθεί προς όφελος της άθλησης του Λαού και της Νεολαίας εξασφαλίζοντας στο μέτρο του δυνατού την ελεύθερη – οργανωμένη- πρόσβαση του Λαού και της Νεολαίας στην αξιοποίηση του.

Η ΠΑΕ- ΠΓΕ έχει όλες τις δυνατότητες να προχωρήσει σε άλλη ποιο δόκιμη για τα συμφέροντα της λύση στις συγκεκριμένες συνθήκες.

Λόγω και του νόμιμου πλαισίου συνυπάρχουν οι προϋποθέσεις να χρησιμοποιεί σαν έδρα και να δίνει τους αγώνες της στο φυσικό της χώρο, το Γήπεδο της Ερασιτεχνικής ΠΑΕ στην περιοχή Αγυιάς της Πάτρας.
xespao
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ