2015-05-19 10:41:30
Φωτογραφία για Σκουρλέτης: Θέμα ημερών η συμφωνία – πριν την 5η Ιουνίου
Τη βεβαιότητα του ότι εντός των επόμενων ημερών θα υπάρξει συμφωνία μεταξύ της ελληνικής κυβέρνησης και των δανειστών εξέφρασε ο υπουργός Εργασίας, Π. Σκουρλέτης Σε δηλώσεις του σε πρωινή εκπομπή ο κ.Σκουρλέτης τόνισε ότι σε κάθε περίπτωση η συμφωνία θα έρθει πριν από τις 5 Ιουνίου, όταν και θα πρέπει να πληρωθεί η επόμενη δόση προς το ΔΝΤ.Ερωτηθείς για το πότε θα υπάρξει συμφωνία, ο υπουργός δήλωσε: «Τις επόμενες μέρες εκ των πραγμάτων.Υπάρχει καταληκτική ημερομηνία που λέγεται 5 Ιουνίου… που είναι οι δόσεις για το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο».

Όπως είπε ο υπουργός Εργασίας, εάν έως τότε δεν έχει υπάρξει λύση αναφορικά με το χρηματοδοτικό πρόβλημα, τότε τα πράγματα θα είναι δύσκολα για την χώρα.«Επιδίωξη είναι ένας έντιμος και θετικός συμβιβασμός που θα πρέπει να κάνουν πίσω και οι δύο πλευρές.

Η λογική της συμφωνίας είναι αυτή των «χαμηλών πλεονασμάτων» διαφορετικά, θα βρεθούμε ξανά μπροστά σε αυτά τα θέματα μετά από λίγο» τόνισε ο κ.Σκουρλέτης.Σε ερώτηση αν η συμφωνία θα περάσει από τη Βουλή και τους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ, ο κ.Σκουρλέτης δήλωσε ότι η συμφωνία θα ψηφιστεί από τη Βουλή.«Δεν υπάρχει ρήγμα με την αριστερή πλατφόρμα.

Η συμφωνία θα ψηφιστεί από τη Βουλή.Μία συμφωνία για να έχει ισχύ θα πρέπει να κυρωθεί με κάποιον τρόπο.Το ουσιαστικό είναι να υπάρξει κύρωση της συμφωνίας.Το ρίσκο είναι το περιεχόμενο της συμφωνίας» τόνισε ο κ.Σκουρλέτης.
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ