2015-05-19 11:50:24
Φωτογραφία για Πάτρα: Καμπάνες στους φαντάρους - ληστές
Bαριές ποινές επέβαλε το Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτφων της Πάτρας σε δύο από τους εμπλεκόμενους στις ληστείες που είχαν σημειωθεί από το Σεπτέμβριο μέχρι και το Δεκέμβριο του 2013 στην Πάτρα. Συγκεκριμένα, το δικαστήριο καταδίκασε σε κάθειρξη 27 ετών για συνολικά δέκα ληστείες τον έναν από τους πέντε κατηγορούμενους. Το δεύτερο κατηγορούμενο σε κάθειρξη 15 ετών για συνολικά 5 ληστείες που είχε διαπράξει από κοινού με τον πρώτο. Επίσης σε φυλάκιση 4 και 3 ετών αντίστοιχα σε δύο ακόμη νεαρούς ως συνεργούς στις ληστείες, ενώ αθώωσε τον πέμπτο κατηγορούμενο, γιατί δεν αποδείχτηκε η εμπλοκή του στις πράξεις που του αποδόθηκαν.

Η σύλληψη των δραστών έγινε στις 20 Δεκεμβρίου του 2013, όταν ο πρώτος κατηγορούμενος επιτέθηκε σε υπεύθυνο του σούπερ-μάρκετ «Κρόνος» στην Αστιγγος, λίγο πριν το κλείσιμο του καταστήματος.

Φορώντας κουκούλα, πυροβόλησε δύο φορές στον αέρα για εκφοβισμό και πήρε ποσό των 3.800 ευρώ. Βγαίνοντας προσπάθησε να τον ακινητοποιήσει ένας 57χρονος, που δέχτηκε πυροβολισμούς από τον νεαρό στο αριστερό του πόδι. Τελικά, τον δράστη ακινητοποίησε ένας 24χρονος φοιτητής, που διερχόταν από το σημείο.
xespao
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ