2015-05-19 16:05:34
Φωτογραφία για Συγκλονίζει ο θάνατος του 11χρονου Νεκτάριου στο σπίτι του - Σπαραγμός στο δημοτικό σχολείο από δασκάλους και συμμαθητές του!
Θλίψη σε ολόκληρη την πόλη προκαλεί η είδηση του θανάτου ενός 11χρονου παιδιού, που άφησε την τελευταία του πνοή, μπροστά στους γονείς του...

Σήμερα τελείται η κηδεία του 11χρονου αγοριού που έφυγε νωρίς από τη ζωή, "χτυπημένο" από καρκίνο. Η είδηση του θανάτου του προκάλεσε θλίψη στην τοπική κοινωνία της Πάτρας.

Ο λόγος για τον μικρό Νεκτάριο, μαθητή δημοτικού σχολείου, ένα αγγελούδι που το τελευταίο διάστημα έδινε γενναία μάχη με τον καρκίνο.

Πιο συγκεκριμένα σύμφωνα με πληροφορίες ο μικρός Νεκτάριος που "έσβησε" στο σπίτι του, είχε αρρωστήσει και είχε διαγνωστεί με καρκίνο στο αίμα. Η κηδεία του μικρού παιδιού θα γίνει το μεσημέρι από τον ιερό ναό του Αγίου Ανδρέου της Πάτρας. Η ταφή θα γίνει στο Κοιμητήριο της Παραλίας Πατρών.

Στην οικογένεια υπάρχει ένα ακόμα παιδί ο Ευάγγελος. Παράκληση της οικογένειας είναι αντί στεφάνων να γίνουν καταθέσεις χρημάτων για την στήριξη του έργου του Συλλόγου Γονέων παιδιών με νεοπλασματική ασθένεια "Η Φλόγα". Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ