2015-05-20 11:38:20
Φωτογραφία για «ΝΑ ΣΠΑΣΟΥΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΡΕΚΟΡ!»
Το πρώτο του πρωτάθλημα με τη φανέλα του Ολυμπιακού σε επίπεδο ακαδημίας, κατέκτησε ο επιθετικός των Νέων Κώστας Γαρεφαλάκης και δήλωσε στον «Γαύρο» ιδιαίτερα χαρούμενος για αυτό το επίτευγμα, αφού ήταν ένας στόχος που είχε τεθεί από την αρχή της σεζόν απ’ όλη την ομάδα.

Ο 19χρονος Κρητικός ποδοσφαιριστής του Θρύλου, στις δηλώσεις του για την κατάκτηση του πρωταθλήματος, σχολίασε: «Από την αρχή της χρονιάς κάναμε μία μεγάλη προσπάθεια όλα τα παιδιά και πετύχαμε όλους τους στόχους που είχαμε θέσει. Το αήττητο μόνο έχει μείνει για εμάς ώστε να σπάσουμε όλα τα ρεκόρ και θέλουμε να πετύχουμε στα επόμενα τρία παιχνίδια που έχουν μείνει για να ολοκληρώσουμε τις υποχρεώσεις μας».

Όσον αφορά για την ατομική του παρουσία μέσα στη χρονιά, τόνισε: «Πιστεύω ότι ήταν μία καλή χρονιά για εμένα, αλλά σίγουρα για να το πετύχω αυτό με βοήθησαν αρκετά και οι συμπαίκτες μου και θέλω να τους ευχαριστήσω για αυτό. Γιατί όλο το σύνολο ήταν καλό όλη τη χρονιά έτσι και εγώ μπόρεσα να βγάλω το καλό μου πρόσωπο μέσα απ’ όλη την ομάδα» και συμπλήρωσε ο μικρός «Αυτό είναι το πρώτο μου πρωτάθλημα στον Ολυμπιακό και για αυτό είμαι τόσο χαρούμενος και το ήθελα όσο τίποτε άλλο».


Ερωτηθείς για το δικό του μέλλον, ο Κώστας Γαρεφαλάκης, απάντησε: «Εντάξει όλα τα παιδιά έχουμε ως όνειρο και στόχο να αγωνιστούμε στην πρώτη ομάδα του Ολυμπιακού. με δουλειά πιστεύω ότι μπορούμε να καταφέρουμε πολλά πράγματα. Το μέλλον δεν μπορώ να το ξέρω τώρα, δουλειά και κοιτάμε μπροστά».

Και για την πορεία των Νέων του Ολυμπιακού φέτος στην Ευρώπη και συγκεκριμένα το Youth League: «Θεωρώ ότι μπορούσαμε να πάμε πιο μακριά στην Ευρώπη, γιατί σταθήκαμε λίγο άτυχοι στην Ουκρανία με τη Σαχτάρ. Από εκεί και πέρα το έχουμε ξεχάσει ήδη και πιστεύω ότι του χρόνου τα παιδιά που θα αγωνιστούν στην Ευρώπη θα πετύχουν κάτι καλύτερο από εμάς». Να σημειωθεί πως οι Νέοι του Θρύλου έφτασαν μέχρι τις «16» κορυφαίες ομάδες της Ευρώπης, όπου αποκλείστηκαν στα πέναλτι από τη Σαχτάρ Ντόνετσκ.
olympiacos-blog
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ