2015-05-21 16:56:04
Φωτογραφία για ΜΠΕΝΙΤΕΣ : ΘΕΛΩ ΝΑ ΑΝΤΑΠΟΔΩΣΩ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΔΙΝΟΝΤΑΣ ΜΕΓΑΛΕΣ ΧΑΡΕΣ!
Το πώς θα κερδίσει και θα πανηγυρίσει μαζί με τους συμπαίκτες του τον τίτλο του Κυπελλούχου Ελλάδας, σκέφτεται ο Χόρχε Μπενίτες.

Ο νεαρός επιθετικός των ερυθρόλευκων, στάθηκε στο γεγονός πως η ομάδα του είναι το φαβορί για την κατάκτηση του τροπαίου, ενώ μίλησε και για το πώς έζησε αυτή την πρώτη του χρονιά στην Ευρώπη.

Μάλιστα, έδειξε και την ευγνωμοσύνη του προς τον κόσμο του Θρύλου, στον οποίο θέλει να την ανταποδώσει δίνοντας μεγάλες χαρές.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Παραγουανού επιθετικού:

-Για τον τίτλο του φαβορί και για το αν έχει άγχος:

«Όχι γιατί είμαστε μια μεγάλη ομάδα και ως φαβορί έχουμε την υποχρέωση να πάμε για τη νίκη. Δεν σκεφτόμαστε πως είμαστε το φαβορί, αλλά το πως θα κερδίσουμε τον τίτλο».

-Για την Ξάνθη:

«Να είμαστε προσεκτικοί στους αντίπαλους παίκτες από το κέντρο και μπροστά, γιατί ανά πάσα στιγμή μπορεί να μας δημιουργήσουν πρόβλημα. Θα πρέπει να έχουμε συγκέντρωση σε όλο το ματς».


-Για την πρώτη του χρονιά στην Ευρώπη:

«Από τότε που έπαιζα στην χώρα μου, πάντα ήθελα και ονειρευόμουν να αγωνιστώ στην Ευρώπη. Ήμουν πάντα προετοιμασμένος γι’ αυτό. Όποτε μου δόθηκε η ευκαιρία προσπάθησα να δώσω τον καλύτερό μου εαυτό και να απολαύσω στο μάξιμουμ την εμπειρία αυτή».

-Για την σχέση με τον κόσμο του Ολυμπιακού:

«Νιώθω ευγνωμοσύνη για τον κόσμο και τον τρόπο που με αντιμετωπίζει και θέλω να τον ευχαριστήσω θερμά γιατί είναι απλόχερος μαζί μου. Θέλω να το ανταποδώσω όλο αυτό δίνοντας μεγάλες χαρές».
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ