2015-05-21 22:53:24
Φωτογραφία για ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ... ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ ΓΙΑ ΤΟ ΒΑΤΕΡΛΟ ΤΗΣ ΤΣΣΚΑ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟΝ ΡΩΣΙΚΟ ΤΥΠΟ!
Σύμφωνα με τον Τύπο της Ρωσίας, οι Δημήτρης Ιτούδης και Μίλος Τεόντοσιτς είναι οι... κύριοι υπαίτιοι της νέας αποτυχίας της ΤΣΣΚΑ Μόσχας στο Final-4 της Μαδρίτης!

Τα... βέλη τους προς τον Έλληνα τεχνικό και τον Σέρβο γκαρντ εξαπολύουν τα ΜΜΕ της Ρωσίας.

Είναι χαρακτηριστική η ατάκα ενός από τους ρεπόρτερ της ΤΣΣΚΑ, ο οποίος ανέφερε... «Ο Τεόντοσιτς δεν είναι Χόλντεν κι ο Ιτούδης δεν είναι Μεσίνα», εξηγώντας με αυτό τον τρόπο πως για ακόμα μια χρονιά σπαταλήθηκαν εκατομμύρια από τους Μοσχοβίτες αλλά η Ευρωλίγκα δεν πήγε ποτέ σε ρωσικά χέρια!

Πάντως την πιο σκληρή κριτική δέχεται ο Μίλος Τεόντοσιτς για την απόδοσή του αλλά και ο Δημήτρης Ιτούδης που τον διατήρησε στο ματς σε κρίσιμα σημεία του ημιτελικό με τον Ολυμπιακό με αποτέλεσμα την οδυνηρή ήττα.

Από εκεί και πέρα, στη Μόσχα έχει ήδη αρχίσει και παραφιλολογία για τον πάγκο. Μάλιστα δεν είναι λίγοι αυτοί που υποστηρίζουν ότι θα έπρεπε να απομακρυνθεί ο Δημήτρης Ιτούδης και να επιστρέψει στον πάγκο ο Έτορε Μεσίνα. Ο Ιταλός τεχνικός αυτή τη στιγμή είναι βοηθός του Πόποβιτς στους Σπερς, ωστόσο παραμένει ιδιαίτερα δημοφιλής στις τάξεις της ΤΣΣΚΑ…
olympiacos-blog
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ