2015-05-22 19:00:35
Φωτογραφία για Κύπρια η νικήτρια του The voice - Ποιος γνωστός Έλληνας τραγουδιστής το είπε; [video+photos]
Η τραγουδίστρια από τη Λάρνακα ξεχώρισε στο πρώτο live του «Τhe Voice» κερδίζοντας με το... σπαθί της το εισιτήριο για τo επόμενο στάδιο από την ομάδα του Stavento, αφού ο κόσμος την επέλεξε και την ψήφισε ανάμεσα στους άλλους τέσσερις αντιπάλους της.

Ο λόγος για την Έλενα Παπαπαναγιώτου που ήταν κυριολεκτικά απολαυστική την περασμένη Κυριακή «αναγκάζοντας» γνωστό Έλληνα τραγουδιστή να της πλέξει το εγκώμιο μιλώντας με τα καλύτερα λόγια για την ίδια και το ατόφιο ταλέντο της.

Όπως είπε την γνωρίζει εδώ και καιρό αφού έχουν συνεργαστεί και στο παρελθόν όταν ή Έλενα ήταν 16χρονών σε live εμφανίσεις του στην Κύπρο, κάνοντας της παράλληλα πρόταση να είναι μαζί του και αυτό το καλοκαίρι στην περιοδεία τους.

«Φωνάρα, θεά, πανέμορφη, το καλύτερο κορίτσι της Κύπρου ήταν μερικά από τα σχόλια του Ηλία από τους Nigma, προσθέτοντας ότι την Κυριακή κατέκτησε όλο τον κόσμο και πιστεύει θα είναι η νικήτρια του φετινού διαγωνιστικού σόου, συνεχίζοντας έτσι την παράδοση των Κύπριων στα μουσικά και όχι μόνο talent shows.

Η Έλενα από τη μεριά της έδωσε την υπόσχεση της πως θα αρπάξει την ευκαιρία που της έδωσε ο Μιχάλης Κουινέλης σώζοντας την στα Battles και θα φτάσει μέχρι το τέλος του διαγωνισμού που μέχρι τώρα τα πάει περίφημα! Για να δούμε, θα επαληθευτεί ο Ηλίας από του Nigma;
Tromaktiko
VIDEO
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ