2015-05-23 21:55:05
Φωτογραφία για Μαγνησία: Σύλληψη 32χρονου για διακίνηση ηρωίνης και καλλιέργεια δενδρυλλίων κάνναβης
Συνελήφθη την Παρασκευή το απόγευμα στην ευρύτερη περιοχή της Μαγνησίας, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Βόλου της Διεύθυνσης Αστυνομίας Μαγνησίας, ένας 32χρονος, κατηγορούμενος για διακίνηση ηρωίνης, καλλιέργεια δενδρυλλίων κάνναβης και αντίσταση.

Επιπλέον, αναζητείται για να συλληφθεί στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας ο αδερφός του, ηλικίας 29 ετών, ως συνεργός στα δύο πρώτα αδικήματα.

Ειδικότερα, ύστερα από κατάλληλη αξιοποίηση στοιχείων, οι αστυνομικοί με τη βοήθεια αστυνομικού σκύλου εντόπισαν σε θαμνώδη περιοχή, επιμελώς κρυμμένα (6,48) γραμμάρια ηρωίνης και μία ηλεκτρονική ζυγαριά.

Αμέσως μόλις προσήλθε στο σημείο ο 32χρονος για να τα παραλάβει οι αστυνομικοί τον ακινητοποίησαν, ενώ κατά τη σύλληψή του προέβαλε αντίσταση. Σε κοντινή απόσταση επιτηρούσε το χώρο ο 29χρονος, ο οποίος αντιλαμβανόμενος την παρουσία των αστυνομικών τράπηκε σε φυγή.

Η ποσότητα ηρωίνης και η ηλεκτρονική ζυγαριά κατασχέθηκαν, ενώ επιπλέον, στον ίδιο χώρο βρέθηκαν δύο καλλιεργούμενα δενδρύλλια κάνναβης, ύψους (1,20) μέτρα το καθένα, τα οποία εκριζώθηκαν και κατασχέθηκαν.

Από την κατοχή του 32χρονου κατασχέθηκε και το χρηματικό ποσό των πενήντα ευρώ, ως προερχόμενο από την παράνομη δραστηριότητά του.

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Βόλου, ενώ την προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών Βόλου.
Πηγή Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ