2015-05-24 13:47:14
Φωτογραφία για ΜΑΡΙΝΑΚΗΣ : ΕΧΩ ΠΑΘΟΣ ΜΕ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ!
Σε εκδήλωση που έγινε στο ΣΙΝΕΑΚ υπό την αιγίδα της ΠΕΦΟ παρευρέθηκε το πρωί της Κυριακής ο πρόεδρος του Ολυμπιακού.

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης, ο οποίος όπως είπε χθες, θέλει να δει τον Ολυμπιακό να κατακτά ένα ευρωπαϊκό τρόπαιο, τιμήθηκε στην εκδήλωση που έγινε για τη μνήμη της Άλωσης της Πόλης το 1453, 29 Μαΐου.

Η εκδήλωση οργανώθηκε με λαμπρότητα από την ΠΕΦΟ, με τον πρόεδρό της κ. Μπαρμπή να τιμά τον Βαγγέλη Μαρινάκη για την προσφορά του στον Ολυμπιακό, τον Πειραιά και γενικότερα στον αθλητισμό. Παράλληλα, του έδωσε και το νέο του βιβλίο με τίτλο, «Η Πόλις εάλω», με τον πρόεδρο του Θρύλου να το δέχεται με ευχαρίστηση.

Από εκεί και πέρα, ο Βαγγέλης Μαρινάκης στην ομιλία του, σημείωσε πως έχει πάθος με τον Ολυμπιακό και παρά τον πόλεμο που δέχεται από τους αντιπάλους, ο σύλλογος θα συνεχίσει να γιγαντώνεται και να πρωτοπορεί.

«Είμαι χαρούμενος που είμαι εδώ, έχω πάθος με τον Ολυμπιακό, καθημερινά δίνουμε μάχη ώστε ο Ολυμπιακός να κατακτά πρωταθλήματα, Κύπελλα και να προσπαθεί για το καλύτερο στην Ευρώπη
. Παρά τον πόλεμο που έχουμε από τους αντιπάλους μας και από τη δύσκολη οικονομική συγκυρία, μοχθούμε για το καλύτερο δυνατό. Δουλεύουμε καθημερινά ώστε ο Ολυμπιακός να έχει επιτυχίες σε όλα τα αθλήματα. Ο Ολυμπιακός έχει επιτυχίες σε όλα τα αθλήματα, σε βόλεϊ, πόλο, μπάσκετ και στο ποδόσφαιρο. Θέλουμε να δίνουμε χαρά στους φιλάθλους μας. Και σε ό,τι αφορά την πόλη του Πειραιά, παλεύουμε για ό,τι καλύτερο. Αυτό το βλέπουμε και με τα μάτια μας καθημερινά και είμαι πολύ χαρούμενος που με τίμησε ο πρόεδρος της ΠΕΦΟ κ. Μπαρμπής και θα ήθελα να συνεχίσει με το ίδιο πάθος το έργο του για αυτό που λατρεύει», ήταν τα λόγια του Βαγγέλη Μαρινάκη.

Να σημειωθεί πως το «παρών» εκτός των άλλων έδωσαν ο διευθυντής επικοινωνίας της ΠΑΕ, Κωνσταντίνος Καραπαπάς, ο υπεύθυνος του γραφείου Τύπου, Θωμάς Μπίχτας, οι παλαίμαχοι Ηλίας Ρωσίδης και Γιώργος Κωττάκης, αλλά και διάφοροι σύνδεσμοι της ΠΕΦΟ.
olympiacos-blog
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ