2015-05-25 21:47:17
Φωτογραφία για ΛΑΣΟ ΜΕ ΦΟΒΕΡΕΣ ΑΤΑΚΕΣ ΓΙΑ ΣΠΑΝΟΥΛΗ ΚΑΙ ΠΩΣ... ΤΟΝ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΕ!
Το εγκώμιο των παικτών του για την πιστή εφαρμογή του πλάνου και την καλή αμυντική δουλειά που έκαναν πάνω στον Βασίλη Σπανούλη στον τελικό της Ευρωλίγκας, έπλεξε ο προπονητής της Ρεάλ, Πάμπλο Λάσο.

Με τα καλύτερα λόγια μίλησε ο Πάμπλο Λάσο για τον αρχηγό του Ολυμπιακού σε συνέντευξη που παραχώρησε στην ιστοσελίδα της Ευρωλίγκας.

Ο προπονητής της Ρεάλ Μαδρίτης τόνισε πως οι παίκτες της «βασίλισσας» έκαναν πολύ καλή αμυντική δουλειά στον τελικό κόντρα στον Ολυμπιακό και κυρίως πάνω στον αρχηγό του, τον οποίο θεωρεί ως έναν από τους καλύτερους παίκτες της Ευρώπης στο «ένας με έναν».

«Ξέραμε πως δεν μπορούσαμε με έναν μοναδικό αμυντικό πάνω στον Σπανούλη. Είναι ένας από τους καλύτερους παίκτες στο “ένας με έναν” στην Ευρώπη, αν όχι ο καλύτερος. Έχει το χαρακτήρα και την αποφασιστικότητα για να βγει μπροστά τις κρίσιμες στιγμές. Ξέραμε πως έπρεπε να χρησιμοποιήσουμε διαφορετικούς παίκτες πάνω του, προκειμένου να τον κουράσουμε
. Εφαρμόσαμε κάποια πράγματα που είχαμε ετοιμάσει με προσωπικές άμυνες και “double team”. Σε γενικές γραμμές, κάναμε πολύ καλή δουλειά πάνω του, γνωρίζοντας πως είναι από τους παίκτες που πρέπει να φυλάξεις, αλλά θα βρει τον τρόπο να σκοράρει. Γενικά, όμως, κάναμε καλή δουλειά στην άμυνα κόντρα στον Ολυμπιακό. Κανείς από τους παίκτες δεν παρέκκλινε από το πλάνο. Ο Λοτζέσκι είναι ένας παίκτης που μας δημιούργησε προβλήματα και έκανε καλό παιχνίδι, αλλά καταφέραμε να τον σταματήσουμε στα κρίσιμα λεπτά», δήλωσε ο Πάμπλο Λάσο σε σχετική ερώτηση για τον περιορισμό του Βασίλη Σπανούλη στον τελικό της Ευρωλίγκας.
olympiacos-blog
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ