2012-05-05 07:43:02
Φωτογραφία για Μήνυμα αναγνώστη: Αστικό ΚΤΕΛ Μυτιλήνης και φωτοβολταϊκά
Εδώ και ένα χρόνο γράψαμε ότι οι στάσεις του ΚΤΕΛ Μυτιλήνης είναι ξεβράκωτες αφού οι επιβάτες που περιμένουν το αστικό δέχονται καταπάνω τους... τα κύματα της φουρτουνιασμένης θάλασσας, μιας και οι παραλιακές, όπως στη Βαρειά, απέχουν περί τα 10 μέτρα από τη θάλασσα.

Όμως αντί να θέσουν σε άμεση προτεραιότητα το έργο της προστασίας των επιβατών, με πρόσχημα την πράσινη ανάπτυξη, άρχισαν να εγκαθιστούν φωτοβολταϊκά στις στάσεις για να βλέπουν λένε οι επιβάτες τη νύχτα!

Προς τι αγαπητοί μας αυτό το έργο και οι πράσινες φανφάρες αφού τα αστικά σας λεωφορεία σταματούν στις 9 το βράδυ που τώρα το καλοκαιράκι είναι μέρα και το χειμώνα σούρουπο και επί πλέον υπάρχει δημοτικός φωτισμός;

Μήπως κάτω από τα στέγαστρα των στάσεων μαζεύονται οι ντόπιοι μετά τις 9 το βράδυ, έτσι για να τα λένε; Δεν είναι καλύτερα να απαγκιάζουν κιόλας για να αισθάνονται πιο άνετα;

Και για να είμαστε σοβαροί, φτιάξτε πρώτα τις στάσεις για να απαγκιάζουν οι επιβάτες που έχουν πλευριτώσει, μειώστε το εισιτήριο του 1,5 ευρώ στο μισό για να έχετε επιβάτες και όταν τα κατορθώσετε φτιάξτε και τα φωτοβολταϊκά σας.
Tromaktiko
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ