2015-05-26 19:02:32
Φωτογραφία για Η Microsoft ανακοίνωσε την Cortana για iOS και Android
Η Microsoft έχει επιβεβαιώσει επίσημα τις πληροφορίες που ετοιμάζεται να κυκλοφορήσει την δικιά της ψηφιακή βοηθό Cortana για iOS λειτουργικά συστήματα και Android...

Οι προγραμματιστές έχουν ήδη ετοιμάσει τις πρώτες εκδόσεις της εφαρμογής. Μέχρι σήμερα, έχουν περιορισμένες δυνατότητες, αλλά με πλήρεις δυνατότητες η Cortana για το Android θα είναι διαθέσιμη στα τέλη Ιουνίου. Το πρόγραμμα για την κινητή πλατφόρμα της Apple το iOS θα κυκλοφορήσει φέτος, αλλά λίγο αργότερα.

Η εταιρεία σημείωσε ότι διαφορετικές εκδόσεις της εφαρμογής θα χρησιμοποιηθούν από την ίδια ομάδα. Η έκδοση των Windows θα είναι η πιο ισχυρή, αλλά τα περισσότερα από τα χαρακτηριστικά, συμπεριλαμβανομένων των κοινοποιήσεων, της βοηθού Cortana θα είναι διαθέσιμα.

Οι πρώτες φήμες ότι η Microsoft πρόκειται να κυκλοφορήσει την ψηφιακό βοηθό της σε άλλες κινητές πλατφόρμες, άρχισαν να εμφανίζονται στις αρχές του Μαρτίου του τρέχοντος έτους.

 Περισσότερες λεπτομέρειες για τις δυνατότητες της Cortana μπορείτε να διαβάσετε στην επίσημη σελίδα εδώ argonaytis-iphone
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ