2015-05-27 08:00:24
Φωτογραφία για Νικολέτα Καρρά:  Μια φίλη πήγε να μου κάνει κακό με τον άντρα μου
Ένα φίδι είναι το τατουάζ που κοσμεί το σώμα της Νικολέτας Καρρά. Όπως εξήγησε σε συνέντευξή της στο You, η επιλογή του εν λόγω τατουάζ δεν ήταν τυχαία αλλά συμβολική, αφού έχει προσωπική εμπειρία με φίλους «φίδια» και ειδικά με δυο γυναίκες. Εκ των οποίων η μία προσπάθησε να κάνει κακό στο γάμο της με το Φώτο Πιττατζή.

«Πρώτον, στο κινέζικο ωροσκόπιο είμαι -φίδι και δεύτερον, μου αρέσουν τα φίδια έτσι κι αλλιώς... Τα θεωρώ όμορφα χαζεύω όταν τα βλέπω και τα ζηλεύω και λίγο! Όταν τα πειράξεις δαγκώνουν και πετάνε δηλητήριο, θα ήθελα να μπορώ να το κάνω κι εγώ κάποιες φορεί! Να είμαι λίγο πιο δυναμικός άνθρωπος και λίγο πιο εκδικητική και όχι τόσο ήπιων τόνων όσο είμαι», δήλωσε η ηθοποιός ενώ στη συνέχεια αναφέρθηκε στην συγκεκριμένη φίλη-φίδι στο γάμο της.

«Έχει τύχει μια-δυο φορές με γυναίκες. Ειδικά η μία περίπτωση ήταν όταν μια -φίλη πήγε να μου κάνει κακό με τον άντρα μου. Προσπάθησε να βάλει λόγια στον Φώτο για μένα για να ψυχρανθεί μαζί μου. Ευτυχώς που εκείνος έχει πολύ καλή αντίληψη. Είπαμε, είμαι άνθρωπος που δεν μπορώ να κάνω κακό αλλά δεν είμαι και αφελής», εξήγησε η Νικολέτα Καρρά.

Πηγή: govastileto
xespao
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ