2015-05-27 11:35:22
Φωτογραφία για Τ. ΟΠΕΡΜΑΝ: ΤΟ GREXIT ΘΑ ΚΑΤΕΣΤΡΕΦΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ
Ο Τ. Όπερμαν, πρόεδρος της κοινοβουλευτικής ομάδας του Σοσιαλιστικού Κόμματος της Γερμανίας, (SPD), έκανε εφιαλτικές προειδοποιήσεις για τις επιπτώσεις στην Ευρώπη από τυχόν έξοδο της Ελλάδας από το ευρώ, προσθέτοντας πως μία χρεοκοπία θα ήταν δύσκολη κυρίως για τους Έλληνες.

Ένα Grexit θα ήταν καταστροφή για ολόκληρη την Ευρώπη, δήλωσε ο Όπερμαν στη γερμανική εφημερίδα Rheinische Post. Εν μέσω των διεθνών κρίσεων, όλοι κοιτούν την Ευρώπη, πρόσθεσε ο βουλευτής του SPD, ενόψει της συνόδου της Ομάδας G7 στη Δρέσδη που ξεκινά σήμερα.

Ένα Grexit θα ήταν ένα σημάδι αδυναμίας που θα μας επιβάρυνε όλους, επεσήμανε. Μια χρεοκοπία θα ήταν δύσκολη κυρίως για τους Έλληνες, πρόσθεσε ο Όπερμαν και σχολίασε ότι δεν μπορεί να φανταστεί ότι η ελληνική κυβέρνηση θα επέτρεπε κάτι τέτοιο.

Παράλληλα ο πρόεδρος της κοινοβουλευτικής ομάδας του SPD ζήτησε από την Αθήνα να εφαρμόσει περαιτέρω μεταρρυθμίσεις, υπογραμμίζοντας ότι η αποδέσμευση των υπόλοιπων χρημάτων του δεύτερου προγράμματος βοήθειας θα γίνει μόνο έπειτα από συγκεκριμένες και επαληθεύσιμες μεταρρυθμίσεις.

ΑΜΠΕ

''The New Daily Mail'' 
TheNewDailyMail
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ