2015-05-27 11:36:09
Φωτογραφία για Τέσσερις επιθέσεις σκύλων στο Ηράκλειο έστειλαν πολίτες στο νοσοκομείο - Τρόμος και για μικρό μαθητή!
Λίγα 24ωρα μετά τη φοβερή επίθεση του πίτμπουλ σε βάρος εννιά πολιτών στη Θεσσαλονίκη, αλλά και την επίθεση σκύλου σε βάρος ενός 8χρονου κοριτσιού και πάλι στη συμπρωτεύουσα, είχαμε τεσσερις επιθέσεις σκύλων σε πολίτες στο Ηράκλειο!

Μόνο χθες καταγράφηκαν τρία περιστατικά στη Λοφούπολη, τη λεωφόρο Δημοκρατίας και στην περιοχή του Νέου Κοιμητηρίου. Εκεί ένας ηλικιωμένος είδε ένα σκύλο να του δαγκώνει το πόδι, τη στιγμή που εκείνος είχε πάει να ανάψει ένα κεράκι. Αποτέλεσμα αυτής της επίθεσης είναι να καταλήξει στο νοσοκομείο!

Ενώ λίγες μέρες πριν πό τα...δόντια ενός σκύλου όμως δε γλίτωσε ούτε ένα 12χρονο αγόρι, την ώρα μάλιστα που πήγαινε στο σχολείο.  Ο μαθητής δέχτηκε την επίθεση, στην περιοχή της Λεωφόρου Κνωσού, μπροστά στα έντρομα μάτια αυτοπτών μαρτύρων και ενώ σύμφωνα με τα όσα ειπωθηκαν, ο μικρός μαθητής δεν έκανε κάποια προκλητική κίνηση για να "ερεθίσει" το σκύλο. Ο μαθητής δέχτηκε ένα δάγκωμα στο πόδι, καταλήγοντας στο νοσοκομείο για να του παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες.


Ένα περιστατικό, το οποίο σόκαρε το μικρό παιδί και τους γονείς του, ενώ έχει - μαζί με όλα τα περιστατικά- προβληματίσει τους πολίτες και τις αρμόδιες Υπηρεσίες. Μοναδική λύση, σύμφωνα με τον αρμόδιο αντιδήμαρχο κ. Πέτρο Ινιωτάκη είναι η θανάτωση των ζώων που θα εντοπιστούν αποδεδειγμένα να έχουν επιτεθεί σε βάρος πολιτών, όπως προβλεπει ο σχετικός κανονισμός.

Το άγριο πιτμπουλ που...σόκαρε

Υπενθυμίζεται ότι σε εννέα άτομα επιτέθηκε το απόγευμα της περασμένης Παρασκευής ένας σκύλος στην περιοχή του Νέου Ρυσίου στη Θεσσαλονίκη, με αποτέλεσμα οι 7  να τραυματιστούν και να μεταφερθούν για προληπτικούς λόγους σε νοσοκομείο της πόλης.  Σύμφωνα με τα τοπικά μέσα ενημέρωσης πρόκειται για ένα σκύλο ράτσας πίτμπουλ.

Μεταξύ των τραυματιών ήταν και ένα παιδί 13 ετών, ενώ δύο τραυματίες εξακολουθούν να νοσηλεύονται και σήμερα στο νοσοκομείο «Παπαγεωργίου». Το περιστατικό συνέβη στο 14ο χιλιόμετρο της εθνικής οδού Θεσσαλονίκης - Μηχανιώνας, στη στροφή Ρυσίου, κοντά σε πρατήριο υγρών καυσίμων. Με επέμβαση της αστυνομίας, το σκυλί τραυματίστηκε με βολή ακινητοποίησης στο πόδι και στη συνέχεια έπεσε πάνω σε διερχόμενο αυτοκίνητο.

Ενώ ενας σκύλος ακόμη έστειλε στο νοσοκομείο ένα 8χρονο κορίτσι, περιστατικό που έγινε επίσης στη Θεσσαλονίκη
Πηγή Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ