2015-05-27 14:00:05
Φωτογραφία για ΜΕ ΣΟΒΑΡΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟ... ΠΡΩΤΟ ΒΗΜΑ ΚΟΝΤΡΑ ΣΤΟΝ ΑΡΗ Ο ΘΡΥΛΟΣ!
Έτοιμος για την ημιτελική σειρά της Basket League είναι ο Ολυμπιακός.

Οι ερυθρόλευκοι υποδέχονται απόψε τον Άρη (18:30, OTE Sport 4) στο πρώτο από τα δύο σερί εντός έδρας παιχνίδια (το επόμενο την Παρασκευή) και όπως είναι φυσικό θέλουν τη νίκη, ώστε να κάνουν το πρώτο βήμα για την πρόκρισή τους στους τελικούς.

Ο Ολυμπιακός παρουσιάστηκε πολύ σοβαρός στη σειρά με τον Κόροιβο, έκανε εύκολα το 2-0 και πλέον καλείται να ξεπεράσει το εμπόδιο του Άρη, προκειμένου να βρεθεί γι’ ακόμα μία φορά στους τελικούς του πρωταθλήματος.

Ο Θρύλος σέβεται κάθε αντίπαλό του και σκοπεύει να δείξει σοβαρότητα και συγκέντρωση, ώστε να μην προκύψουν... προβλήματα.

Η ομάδα του Γιάννη Σφαιρόπουλου είναι σαφώς ανώτερη και θα το δείξει και στο παρκέ, ώστε να κάνει το... 1-0 στη σειρά και, ταυτόχρονα, το πρώτο βήμα.

Ο Έλληνας τεχνικός δεν υπολογίζει τον Ιωάννη Παπαπέτρου (ο οποίος έχει ενοχλήσεις στον αχίλλειο, θα προφυλαχθεί στα δύο πρώτα παιχνίδια) και τον Μιχάλη Τσαϊρέλη, ενώ επιστρέφει ο Κώστας Σλούκας. Ο διεθνής γκαρντ ξεπέρασε την κάκωση στο ισχίο και είναι έτοιμος να αγωνιστεί ξανά.


Από την άλλη, οι “κίτρινοι” της Θεσσαλονίκης πήραν σπουδαία πρόκριση κόντρα στην ΑΕΚ και θα παλέψουν για το καλύτερο κόντρα στους ερυθρόλευκους γνωρίζοντας πολύ καλά πως οι πιθανότητες δεν είναι υπέρ τους. Αγωνιστικά, στον Άρη υπάρχουν αρκετά προβλήματα ενόψει του Game 1, καθώς ο Δημήτρης Πρίφτης δεν υπολογίζει στους Νέιμικ, Αντεγκμπόγιε και Καραθανάση.
olympiacos-blog
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ