2015-05-27 15:34:23
Φωτογραφία για «ΠΕΡΝΑΕΙ ΤΙΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΣΤΙΓΜΕΣ ΜΕ ΤΗ ΦΑΝΕΛΑ ΤΗΣ ΕΣΤΟΥΔΙΑΝΤΕΣ Ο ΚΑΡΙΓΙΟ...»
«Όλα» για Καρίγιο ο Ολυμπιακός, ο οποίος σύμφωνα με δημοσίευμα, προσέφερε το ποσό των 6.5 εκατ. ευρώ συν τον Χάρα για να αποσπάσει την υπογραφή του Γκουίντο Καρίγιο, του παίκτη που είναι σε πρώτο πλάνο αυτή τη στιγμή, όπως έχουμε αναφέρει.

Νέο δημοσίευμα από την Αργεντινή, αυτή τη φορά της "ole.com.ar", γράφει για το ποσό που έδωσε ο Ολυμπιακός, αλλά σημειώνει πως η Εστουδιάντες θέλει εννέα εκατ. ευρώ, δηλαδή 10 εκατ. δολάρια.

Πάντως, το δημοσίευμα τονίζει πως ο Ολυμπιακός πλησίασε το ποσό που θέλει η αργεντίνικη ομάδα, ενώ σημειώνεται πως υπάρχει και η Ίντερ που θέλει τον παίκτη.

«Πέρυσι, η Ντόρτμουντ δεν μπόρεσε να συμφωνήσει. Και σήμερα, η Ρίβερ με τον Ολυμπιακό ήταν οι ομάδες που προσέγγισαν αυτούς τους αριθμούς. Έδωσαν έξι εκατ., αλλά η προσφορά απορρίφθηκε, καθώς οι "μαθητές" θέλουν τέσσερα ακόμα. Η ελληνική ομάδα προσέφερε επτά εκατ. δολάρια, συν τον Φράνκο Χάρα», γράφει το δημοσίευμα και συνεχίζει.

«Αλλά κανείς δεν πείστηκε. Και τώρα υπάρχει και άλλη ομάδα στη λίστα. Είναι η Ίντερ της Ιταλίας. Ο Μαντσίνι, ο προπονητής της, είναι ικανοποιημένος γιατί οι σχέσεις ανάμεσα στα δύο κλαμπ είναι καλές. Να πάει στους νερατζούρι; Είναι μια πιθανότητα. Για τώρα, το μόνο σίγουρο είναι πως ο Καρίγιο περνάει τις τελευταίες του στιγμές με τη φανέλα της ομάδας».
olympiacos-blog
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ