2015-05-27 19:54:06
Φωτογραφία για Έργα 2.5 εκ ευρώ για την Κορώνεια στον αέρα!
Έξι υποέργα του δεύτερου Master Plan για τη διάσωση της λίμνης Κορώνεια ύψους 2.5 εκατομμυρίων ευρώ λιμνάζουν από το 2011 έως σήμερα, ενώ η προθεσμία για την εκπόνησή τους εκπνέει στα τέλη του 2015. Κι αυτό είναι ένα μόνο από τα συσσωρευμένα προβλήματα της λίμνης Κορώνεια, έτσι όπως τα αποτυπώνουν στην εκπομπή «Μέσα Σ Όλα» στη Βεργίνα Τηλεόραση , ο περιφερειακός σύμβουλος και το μέλος της Κ.Ε του ΣΥΡΙΖΑ Γ Θεοδωρόπολος και ο υπεύθυνος Πολιτικού Σχεδιασμού των ΑΝΕΛ Θ Τοσουνίδης.

Την ώρα που αναζητούνται απαντήσεις για την πορεία του έργου, 2500 υδρόμετρα που είχαν παραγγελθεί από την προηγούμενη διοίκηση της Περιφέρειας, βρίσκονται αχρησιμοποίητα στις αποθήκες, ενώ κανένας δεν μπορεί με ακρίβεια να απαντήσει για τον ακριβή αριθμό των γεωτρήσεων στην περιοχή, ούτε γίνεται έλεγχος για να διαπιστωθούν εάν λειτουργούν επαρκώς οι βιολογικοί καθαρισμοί.

Στο μεταξύ τα πρόστιμα που πρόκειται από το Νοέμβριο του 2015 να επιβληθούν στη χώρα μας θα ανέρχονται σε 100.000 ευρώ την ημέρα, καθώς αποδεικνύεται ως δεκαετίες τώρα η χώρα μας δεν κατάφερε να παρά τη χρηματοδότηση από την ΕΕ να προστατέψει μια λίμνη που βρίσκεται σε απόσταση αναπνοής από τη Θεσσαλονίκη.
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ