2015-05-27 20:14:13
Φωτογραφία για ΑΣΤΑΜΑΤΗΤΟΙ ΟΙ ΝΕΟΙ ΤΟΥ ΘΡΥΛΟΥ!
Το αήττητο σερί τους διεύρυναν οι Νέοι του Ολυμπιακού!

Η Κ20 του Θρύλου νίκησε άνετα 3-0 τον Πανιώνιο στις αθλητικές εγκαταστάσεις του Ρέντη και πλέον μετράει... 29 νίκες και 4 ισοπαλίες σε 33 παιχνίδια. Τελευταίο ματς για να κλείσει η φετινή σεζόν στη Superleague Κ20 είναι το Σάββατο με αντίπαλο τη Βέροια.

Ο Ολυμπιακός δεν ξεκίνησε δυναμικά, αλλά... φρόντισε να πάει στο ημίχρονο με προβάδισμα δύο τερμάτων. Ο Λάτσι με πέναλτι στο 36’ άνοιξε το σκορ για την ομάδα του Βασίλη Βούζα, ενώ ο Πολυχρονιάδης με αυτογκόλ στο 38’ (από σέντρα του Τσιμίκα) έκανε το 2-0.

Οι ερυθρόλευκοι ανέβασαν την απόδοσή τους στο δεύτερο ημίχρονο, σπατάλησαν αρκετές ευκαιρίες και διαμόρφωσαν το τελικό 3-0 στο 64’ με πλασέ του Χαντζάρα, μετά από εξαιρετική ομαδική συνεργασία.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Ηλιάδης, Κασαπίδης, Τσιμίκας, Σαλταμάρας, Βούρος, Καραχάλιος, Γαρεφαλάκης, Ανδρούτσος, Χαντζάρας (70’ Αμαραντίδης), Λάτσι (66’ Πλέγας), Μανθάτης (73’ Ιγνατίδης).

Πανιώνιος: Αστράς, Μεξής, Πολυχρονιάδης, Ευαγγέλου, Καλύβας, Γκιζινί, Φερεντίνος, Χαζμπουλά, Αράπης (64’ Βουκελάτος), Γκούμας (76’ Καζβιρόπουλος), Μπιμάι (46’ Παναγιωτόπουλος).
olympiacos-blog
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ