2015-05-27 23:24:10
Φωτογραφία για ΠΕΤΓΟΥΕΪ : Η ΑΜΥΝΑ ΜΑΣ ΕΔΩΣΕ ΤΟΝ... ΤΟΝΟ!
Είδε τους συμπαίκτες του από την αρχή να επιβάλουν τον ρυθμό τους και ουσιαστικά να του δίνουν έτοιμη τη... δουλειά για τη συνέχεια του παιχνιδιού.

Ο λόγος για τον Μπρεντ Πέτγουεϊ, ο οποίος προσπάθησε με τον τρόπο του να δώσει θέαμα στον κόσμο που βρέθηκε στο ΣΕΦ να δει την ομάδα του.

Ο φόργουορντ του Ολυμπιακού μίλησε στο "gavros.gr" μετά την άνετη επικράτηση επί του Άρη με τον ίδιο να υποστηρίζει για την αντίδραση των ερυθρόλευκων ότι «Βγήκαμε έξω και από την αρχή παίξαμε καλά στην άμυνα. Είχαμε από το ξεκίνημα μεγάλο προβάδισμα οπότε αυτό μας βοήθησε να δώσουμε τον.. τόνο μας στο ματς. Στο δεύτερο λοιπόν ημίχρονο βγήκαμε έξω και συνεχίσαμε στον ίδιο ρυθμό. Αυτό ακριβώς είναι το στάνταρ μας σε κάθε ματς και αυτό θέλουμε να κάνουμε».

- ο Ολυμπιακός ήταν καλός ή ο Άρης πολύ κακός;

«Σίγουρα μπορούν να βρεθούν σε καλύτερη βραδιά από ότι σήμερα. Μπορούν σίγουρα να εμφανιστούν καλύτεροι αφού έχουν μία ομάδα με τεράστιο ταλέντο. Οπότε περιμένουμε στην επόμενη αναμέτρηση να είναι ακόμα πιο σκληροί την Παρασκευή και είμαι σίγουρος πως θα είμαστε έτοιμοι για αυτό. Πιστεύω πως η άμυνα μας θα μας βοηθήσει για αυτό, οπότε οφείλουμε επειδή θα παίξουν καλύτεροι να είμαστε προετοιμασμένοι για αυτό».


-Και τώρα μετά από μερικές ώρες και το δεύτερο ματς. Που θα κριθεί;

«Θα μπουν σκληρά από την αρχή αφού θα θέλουν να είναι καλύτεροι από ότι σήμερα όπως σου προείπα. Σίγουρα θα βγουν στο παρκέ πιο επιθετικοί και θα είναι πιο συγκεντρωμένοι στο παραγωγικό κομμάτι του ματς και σίγουρα η άμυνα θα είναι αυτή που θα φέρει το αποτέλεσμα».

-Και για την άμυνα της ομάδας σου; Πως την είδες;

«Από την αρχή αυτοί που ξεκίνησαν, έδωσαν τον... τόνο της αναμέτρησης. Δέχτηκαν μόλις 12 πόντους και συνολικά μας έβαλαν μόλις 25 πόντους στο πρώτο ημίχρονο. Αυτό μας οδήγησε στο να παίξουμε πάρα πολύ καλά. Οταν λοιπόν δεν τους αφήνουν να σκοράρουν τότε σίγουρα θα έχεις μία πολύ καλή βραδιά».
olympiacos-blog
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ