2015-05-29 21:47:15
Φωτογραφία για ΣΦΑΙΡΟΠΟΥΛΟΣ : ΕΤΟΙΜΟΙ ΣΕ ΚΑΘΕ ΜΑΣ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ
Στον υψηλό βαθμό συγκέντρωσης και αγωνιστικότητας των παικτών του εστίασε ο Γιάννης Σφαιρόπουλος τους λόγους που οδήγησαν τον Ολυμπιακό σε ακόμα μια επιβλητική νίκη, με 92-57 αυτή τη φορά, επί του Άρη.

Ο Ολυμπιακός και στον δεύτερο ημιτελικό του ΣΕΦ ήταν …διαστημικός, με τους παίκτες του να βγάζουν τρομερή ενέργεια στο παρκέ και αυτό το συστατικό ήταν το σημαντικότερο σύμφωνα με τον Σφαιρόπουλο, ο οποίος στην συνέντευξη Τύπου υπογράμμισε ότι οι παίκτες του θα κάνουν αυτό που πρέπει στον επερχόμενο τρίτο ημιτελικό.

Αναλυτικά ο προπονητής του Ολυμπιακού είπε:

«Είχαμε ζητούμενο να εμφανιστούμε συγκεντρωμένοι διότι το πρώτο ματς είχε λήξει με μεγάλη διαφορά και υπήρχε ο κίνδυνος να παρουσιαστούμε χαλαροί. Ήμασταν έτοιμοι σε κάθε μας αντίδραση όμως και πιστεύω πως επιβάλλαμε το ρυθμό μας από την αρχή» ήταν το αρχικό σχόλιο του Γιάννη Σφαιρόπουλου, για να συμπληρώσει:

« Πήραμε διψήφια διαφορά και στο ξεκίνημα του δευτέρου ημιχρόνου μπήκαμε πάλι συγκεντρωμένα, ξέραμε τι έπρεπε να κάνουμε σε άμυνα κι επίθεση και εκεί ξέφυγε το σκορ. Για μας είναι σημαντικό ότι κάναμε το 2-0 και οι παίκτες έκαναν αυτά που λέμε. Κάποιες φορές είναι λογικό να μην τα πετυχαίνουν. Όπως είπε και ο Δημήτρης (Πρίφτης) είναι κέρδος η παρουσία τού Άρη στην τετράδα. Εμείς συνεχίζουμε. Χρειαζόμαστε άλλη μία νίκη και πηγαίνουμε στη Θεσσαλονίκη να κάνουμε αυτό που πρέπει».
olympiacos-blog
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ