2015-05-30 13:39:10
Φωτογραφία για Ποινική δίωξη σε 45χρονο για την υπεξαίρεση - μαμούθ από εταιρεία χρηματαποστολών
Κάτω από άκρα μυστικότητα οδηγήθηκε περίπου στη 1.00 το μεσημέρι στο Δικαστικό Μέγαρο Ηρακλείου, προκειμένου να απολογηθεί ο 45χρονος, που κατηγορείται για την υπεξαίρεση μαμούθ από την εταιρεία χρηματαποστολών στην οποία εργαζόταν.

Υπενθυμίζεται ότι σε βάρος του η Εισαγγελέας Ηρακλείου έχει ασκήσει ποινική δίωξη σε βαθμό κακουργήματος ενώ δίωξη ασκήθηκε και σε βάρος τριων ακόμα εργαζομένων της εταιρίας με τους οποίους συνεργαζόταν ο 45χρονος και πήγαινε στις χρηματαποστολές.

Η δίωξη που ασκήθηκε σε βαρος του 45χρονου αφορά στην υπεξαίρεση της οποίας το αντικείμενο είναι ιδιαίτερα μεγάλης αξίας, τελεσθείσα και κατ εξακολούθηση και κατά συρροή και που ο δράστης με τις μερικότερες πράξεις του απέβλεπε στη συνολική αξία που υπερβαίνει τα 120.000 ευρώ.

Στους τρεις η δίωξη που έχει ασκηθεί είναι για άμεση συνέργεια στην υπεξαίρεση κατά το σκέλος της κατ εξακολούθηση τέλεσης της. Οι τρεις έχουν ήδη καταθέσει στην αστυνομία ότι γνώριζαν ότι ο 45χρονος είχε υπεξαιρέσει ένα ποσό αλλά ο ίδιος τους είχε πει ότι θα τα επιστρέψει ενώ υποστήριξαν ότι δεν είχαν μιλήσει γιατί φοβούνταν για τη θέση τους.
Πηγή Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ