2015-05-30 16:06:20
Φωτογραφία για Τσίπρας - Περιστέρα: Το πάρτι για τον πρωτότοκο γιο Φοίβο - Παύλο
Αλέξης Τσίπρας και η Μπαζιάνα γιόρτασαν τα 5α του γενέθλια του μεγαλύτερου γιου τους Φοίβου - Παύλου. Το πρωθυπουργικό ζεύγος έχει άλλο ένα γιο, τον Ορφέα Ερνέστο, που είναι τριών ετών.

Η Μπέτυ Μπαζιάνα επιμελήθηκε η ίδια το πάρτι του πρωτότοκου στο πάρκο «Αντώνης Τρίτσης»

Μόλις πρόσφατα ο Αλέξης Τσίπρας είχε δηλώσει ότι εκείνο που του λείπει περισσότερο, από τότε που ανέλαβε την πρωθυπουργία είναι οι ευκαιρίες να περνάει περισσότερο χρόνο με την οικογένειά του. Χθες, λοιπόν, είχε μια τέτοια ευκαιρία και, φυσικά, δεν την άφησε να πάει χαμένη Προσκεκλημένοι ήταν πολλοί μικροί φίλοι και συμμαθητές του Φοίβου-Παύλου από τον παιδικό σταθμό, αλλά και μεγάλοι.

Ο μικρός υποδέχθηκε τους φίλους του στο Πάρκο Περιβαλλοντικής Ευαισθητοποίησης «Αντώνης Τρίτσης» στο Ίλιον σε ένα πραγματικά μοναδικό σκηνικο που ειχε στήσει η μητέρα του.

Το πάρτι για τα γενέθλια του Τσίπρα τζούνιορ έγινε στην Αθήνα και όχι στην Αίγινα, όπως είχε συμβεί τα προηγούμενα χρόνια.

Το ντεκόρ, είχε γαλάζια χρώματα, μπαλόνια και παιχνίδια και όλοι οι παρευρισκόμενοι ειχαν την ευκαιρία να διασκεδάσουν πραγματικά σε έναν χώρο που έχει παιδικές χαρές, λίμνες και άπλετο χώρο για τα παιδιά, συνολικής έκτασης 1200 στρεμμάτων.

Παλαιότερα, ο οικοδεσπότης των παιδικών πάρτι στην Αίγινα ήταν ο σημερινός υπουργός Επικρατείας Αλέκος Φλαμπουράρης, τον οποίο τα παιδιά του Αλέξη Τσίπρα φωνάζουν "παπού".

Πηγή: Thetoc
xespao
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ