2015-05-31 12:23:18
Φωτογραφία για ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΥΠΟΚΛΙΣΗ ΒΑΛΒΕΡΔΕ ΣΤΟΝ... ΜΕΣΙ!
Πριν από τον τελικό του Κυπέλλου, είχε κάνει λόγο για... αποπείρα μπλοκαρίσματος του Μέσι. Μετά τον τελικό, ο Ερνέστο Βαλβέρδε παραδέχθηκε πως αυτό τελικά, μάλλον είναι αδύνατο!

Ο Αργεντίνος αστέρας της Μπαρτσελόνα με δύο γκολ κόντρα στην Αθλέτικ Μπιλμπάο το βράδυ του Σαββάτου, οδήγησε τους «μπλαουγκράνα» στην κατάκτηση και του Κυπέλλου μετά το πρωτάθλημα, με την ομάδα του Λουίς Ενρίκε να παίρνει τη νίκη με σκορ 3-1 επί των Βάσκων στο «Καμπ Νόου».

«Πριν από τον τελικό, σάς είχα πει ότι είχα ζητήσει από τους ποδοσφαιριστές μου να προσπαθήσουν να σταματήσουν τον Μέσι και είχα βασίσει το αγωνιστικό μας πλάνο πάνω σε αυτό. Τελικά μάλλον είναι αδύνατο κάτι τέτοιο.

Σε τέτοιου είδους ματς και με τόσο μεγάλη σημασία, ο Μέσι πάντα θα βρίσκει τρόπο να βγαίνει μπροστά. Εμείς δεν καταφέραμε να κάνουμε όλα αυτά που θέλαμε γιατί μας πίεσε πολύ η Μπαρτσελόνα και δεν καταφέραμε να την απειλήσουμε, ενώ παράλληλα ήταν πολύ δύσκολο για εμάς να σταματήσουμε την τριάδα των Μέσι-Νεϊμάρ-Σουάρες» ήταν τα λόγια του πρώην προπονητή του Ολυμπιακού.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ