2015-06-01 10:53:06
Φωτογραφία για Συγκλονίζουν οι γονείς της αδικοχαμένης Μαρίας από την Εύβοια - Η κίνηση τους λυγίζει το Πανελλήνιο
Η τραγική είδηση του θανάτου της νεαρής κοπέλας βύθισε στο πένθος όχι μόνο τους γονείς της, αλλά και τους στενούς της φίλους που αποχαιρετούν με το δικό τους τρόπο την άτυχη Μαρία...

Ζωή με τον θάνατό της έδωσε η 23χρονη Χαλκιδέα, Μαρία Κουμάνταρου, η οποία απεβίωσε την περασμένη Πέμπτη, στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του «Θριάσιου» Νοσοκομείου, όπου νοσηλευόταν.

Οι γονείς της, παρά τον ανείπωτο πόνο για τον άδικο χαμό της μοναχοκόρης τους, με μια τόσο γενναία όσο και συγκινητική απόφαση, δώρισαν τα όργανά της, χαρίζοντας ζωή σε έξι άτομα, που είχαν ανάγκη μεταμόσχευσης.

Η κινητοποίηση από πλευράς των υπευθύνων του νοσοκομείου ήταν άμεση. Δείγμα αίματος στάλθηκε στα μεταμοσχευτικά κέντρα, προκειμένου να βρεθούν συμβατοί λήπτες και μέσα σε λίγες ώρες βρέθηκαν δέκτες. Τα όργανα μεταφέρθηκαν και ήδη έγινε η πτώτη μεταμόσχευση.

Το χρονικό του θανάτου της γλυκιάς Μαρίας


Ήταν 01:10 μετά τα μεσάνυχτα της Πέμπτης προς Παρασκευή (22-05-2015), όταν κάτω από άγνωστες συνθήκες, το μηχανάκι που οδηγούσε η άτυχη κοπέλα, βγήκε από το δρόμο στην οδό 28η Οκτωβρίου 49, στη Χαλκίδα και έπεσε σε στάση λεωφορείου.

Η 23χρονη οδηγός, η οποία μεταφέρθηκε αρχικά στο νοσοκομείο Χαλκίδας και στη συνέχεια στο νοσοκομείο «Θριάσιο» έδινε από την πρώτη στιγμή μάχη για τη ζωή της, με τους γονείς της να περιμένουν μια ευχάριστη είδηση από τα χείλη των γιατρών, που όμως δεν ήρθε ποτέ.

Η Μαρία Κουμάνταρου είχε υποστεί κάταγμα στην σπονδυλική στήλη με έλλειμμα ιστού και η κατάσταση της ήταν εξαιρετικά κρίσιμη. Παρά τις υπεράνθρωπες προσπάθειες των γιατρών η 23χρονη υπέκυψε στα τραύματά της. Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ