2015-06-02 17:56:39
Φωτογραφία για Κατερίνα Καινούργιου για Δημήτρη Ουγγαρέζο: «Το θεώρησα λίγο κατινιά αυτό που είδαμε» [video]
Η οικοδέσποινα (μια εκ των τριών) της εκπομπής «Όλα Παίζουν», έγινε η αφορμή για το θέμα που προέκυψε σήμερα στο «Mega με Μία» μεταξύ Μάρκου Σεφερλή και Δημήτρη Ουγγαρέζου.

Η Κατερίνα Καινούργιου, καθώς και τα υπόλοιπα μέλη του πάνελ, καταπιάστηκαν με τον χαμό που ξέσπασε στην πρωινή εκπομπή του Mega.

Η δήλωσή της, πως ο Γιώργος Λιάγκας είναι ο κορυφαίος παρουσιαστής ψυχαγωγικής εκπομπής, πιθανώς να άναψε τα αίματα και να προκάλεσε την ένταση στην εκπομπή. Μετά από αυτό, η παρουσιάστρια πήρε το μέρος του Δημήτρη Ουγγαρέζου, αναφέροντας: «Δεν καταλαβαίνω τι έχει πάθει ο Μάρκος Σεφερλής. Είναι κουρφαίος στο είδος του και στο μυαλό μου δεν μου ήρθε ως παρουσιαστής. Το θεώρησα αυτό που είδαμε λίγο κατινιά».

Μάλιστα σχολιάστηκε θετικά ο τρόπος που αντιμετώπισε ο Ουγγαρέζος την περίσταση, καθώς φρόντισε να το διαχειριστεί όπως έπρεπε. Εκτός των άλλων η παρουσιάστρια είπε χαρακτηριστικά με τον μοναδικό της καυστικό τρόπο: «Δεν θα κρίνουμε γενικότερα τον χαρακτήρα του Μάρκου. Τελευταία έχει πέσει σε κάποια ατοπήματα γιατί βλέπω οτι για κάποιους ανθρώπους μιλάει άσχημα και μου κάνει φοβερή εντύπωση. Ας βρίσει εμένα, αφού με βρίζει συνέχεια».
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ