2015-06-02 18:46:07
Φωτογραφία για Προσεχώς και iPhones “made in India”
H Apple ετοιμάζεται να δημιουργήσει μία νέα γραμμή παραγωγής iPhones στην Ινδία, πάντοτε σε συνεργασία με την Foxconn Μπορεί εκ πρώτης ανάγνωσης αυτή η είδηση να μην έχει τόσο μεγάλη σημασία, αλλά δεν πρέπει να παραβλέπει κανείς ότι το iPhone αυτή τη στιγμή δεν μπορεί να κυκλοφορήσει στην Ινδία, λόγω του ότι δεν κατασκευάζεται εκεί. Με την κίνησή της αυτή, η Apple αποκτά πρόσβαση σε μία αγορά 118 εκατομμυρίων κατοίκων, με τα 18 εκατομμύρια εκ των οποίων να κατοικούν στην πόλη της Βομβάης.

Το εργοστάσιο παραγωγής iPhones της Foxconn αναμένεται να κατασκευαστεί στην περιοχή της Maharashtra στην δυτική πλευρά της χώρας. Θα πρέπει να σημειωθεί ότι η Κυβέρνηση της Ινδίας ενδιαφέρεται σφόδρα για την βοήθεια στην οικονομία που θα προσφέρει μία τέτοια επένδυση στο έδαφός της, ενώ σημαντικό θα είναι και το πλήγμα στα ποσοστά της ανεργίας, αφού η ζήτηση για τα iPhones είναι μεγάλη και αυτό μπορεί να μεταφραστεί στην πρόσληψη πολυπληθούς προσωπικού.

Η Apple από την μεριά της, επιθυμεί να ανταγωνιστεί με μεγαλύτερες αξιώσεις την Google και το Android One, το οποίο έχει ως στόχο του την εξάπλωση συσκευών με μία ελαφριά έκδοση του λειτουργικού της συστήματος σε Ινδία, Ινδονησία και τις Φιλιππίνες.
Πηγή Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ