2015-06-03 01:07:19
Φωτογραφία για ΑΠΟΦΑΣΙΣΤΙΚΕΣ... ΑΤΑΚΕΣ ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ!
Τέλος στη φημολογία που τον ήθελε να επιστρέφει στην Ευρώπη, μετά από μία χρονιά στους Ρόκετς με ελάχιστο χρόνο συμμετοχής και λίγα παιχνίδια, έβαλε ο Κώστας Παπανικολάου, μιλώντας στον OTE TV.

«Την επιλογή την έχει η ομάδα. Μου λένε πως θέλουν να μείνω, υποστηρίζουν πως είμαι κομμάτι της ομάδας. Στο ΝΒΑ όμως το μέλλον είναι αβέβαιο. Ποτέ δεν ξέρεις πως θα εξελιχθούν τα πράγματα. Μπορεί να βρεθείς εκτός ομάδας. Υπάρχει deadline μέχρι τις 29 Ιουνίου. Θα υπάρξουν συζητήσεις, θα γίνει το Draft. Χρειάζεται υπομονή για να δούμε τι θα γίνει. Από τη στιγμή που έκανα το βήμα να έρθω στις ΗΠΑ... Δεν θέλω να τα παρατήσω έτσι.

Πήρα μια απόφαση, δεν θέλω να αποδείξω κάτι, αλλά να πάρω την πρόκληση για να τα καταφέρω. Έδειξα ότι μπορώ να σταθώ σε αυτό το επίπεδο. Δεν με νοιάζει τι πιστεύει ο κόσμος. Με νοιάζει αυτό που θέλω εγώ.

Θα μπορούσα να είμαι στο σπίτι μου, αλλά έκανα το βήμα για να διεκδικήσω πράγματα. Δεν ήθελα να έρθω μια χρονιά και να γυρίσω πίσω. Θέλω να παλέψω άλλη μία, δυο χρονιές. Αν δεν βρω ευκαιρίες, τότε ναι, θα γυρίσω στην Ευρώπη», δήλωσε χαρακτηριστικά ο πρώην φόργουορντ του Ολυμπιακού.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ