2015-06-03 10:03:59
Φωτογραφία για Χαλκίδα: Θρήνος στην κηδεία της 23χρονης Μαρίας Κουμάνταρου - Ντυμένη νύφη στο τελευταίο αντίο! [photos+video]
Το τελευταίο «αντίο» στην 23χρονη Μαρία είπαν εκατοντάδες φίλοι και συγγενείς, που... συγκεντρώθηκαν το απόγευμα της Τρίτης (02-06-2015) στον Ιερό Ναό του Αγίου Ιωάννη στη Χαλκίδα -Ντυμένη νύφη η 23χρονη Μαρία Κουμάνταρου έφυγε για το τελευταίο της "ταξίδι" - Απαρηγόρητοι οι γονείς, ο σύντροφος της και όσοι τη γνώριζαν

Ο ιερός ναός όπου εψάλη η νεκρώσιμος ακολουθία, πλημμύρισε από κόσμο. Η κοπέλα πήγε στην τελευταία της κατοικία, ντυμένη νύφη, ενώ η επιθυμία της οικογένειας ήταν να φοράνε όλοι λευκά.

Τραγικές φιγούρες οι δύο γονείς, οι οποίοι δεν μπορούν να συνειδητοποιήσουν ότι η μοναχοκόρη τους χάθηκε για πάντα, με αυτόν τον άδικο τρόπο. Αντί στεφάνων και λουλουδιών, δόθηκαν χρήματα σε κουτί που υπήρχε στην είσοδο της εκκλησίας για το χαμόγελο του παιδιού. 

Στη κηδεία βρέθηκαν εκατοντάδες κάτοικοι της Χαλκίδας, για να πουν το τελευταίο αντίο στην κοπέλα που έφυγε από τη ζωή τόσο άδικα. Για τη μεταφορά του κόσμου υπήρχε και λεωφορείο του Δήμου Χαλκιδέων.
Πηγή
Tromaktiko
VIDEO
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ