2015-06-03 14:06:24
Φωτογραφία για Πάτρα: Πότε λήγει η προθεσμία για την ρύθμιση των οφειλών προς τον Δήμο
Ο Δήμος Πατρέων προχώρησε έγκαιρα, γνωστοποιώντας στους δημότες-ιδιώτες και επαγγελματίες- τις διατάξεις του Ν.4321/2015 για τη δυνατότητά τους υπαγωγής στο πρόγραμμα ρύθμισης των βεβαιωμένων έως τις 26 Μαΐου 2015 οφειλών τους.

Ενημέρωσε επίσης στη συνέχεια για την παράταση της προθεσμίας έως 26 Ιουνίου 2015 υποβολής αιτήσεων και καταβολής της προβλεπόμενης προκαταβολής στη διαδικασία υπαγωγής στη ρύθμιση των ανωτέρω βεβαιωμένων έως 26 Μαΐου 2015 οφειλών, προκειμένου να αξιοποιηθεί η διαδικασία, να αποδεσμευτεί η ενημερότητα των υπόχρεων, να διαγραφούν οι ανάλογες προσαυξήσεις προς όφελος τους, να ρυθμίσουν τις οφειλές τους έως και 100 δόσεις.

Τόσο η Βεβαιωτική όσο και η Ταμιακή Υπηρεσία του Δήμου εξάντλησαν και θα συνεχίσουν να εξαντλούν μέχρι και τις 26 Ιουνίου 2015 -καταληκτική ημερομηνία του νόμου- κάθε δυνατότητα προκειμένου να ενταχθεί το σύνολο των υπόχρεων που το επιθυμούν με αίτησή τους στις διατάξεις του ρυθμιστικού νόμου.


Γίνεται γνωστό δε, ότι ανταποκρίθηκαν στην πρόσκληση για ρύθμιση οφειλών περίπου 350 δημότες.

Η Οικονομική Διεύθυνση του Δήμου με την ευκαιρία θα πρέπει να υπενθυμίσει σε όλους για την υποχρέωση της συνέπειας που πρέπει να επιδείξουν στην καταβολή των δόσεων που με αίτησή τους αποδέχθηκαν, προς αποφυγή δυσάρεστων καταστάσεων με επαναφορά των αρχικών βεβαιώσεων με το σύνολο των προσαυξήσεων.

Ταυτόχρονα η Οικονομική Διεύθυνση ενημερώνει όλους τους οφειλέτες του Δήμου ότι μετά τη λήξη της καταληκτικής ημερομηνίας του ρυθμιστικού νόμου, δηλαδή την 26η Ιουνίου 2015, είναι υποχρεωμένη να προχωρήσει στη χρήση όλων των εκ του νόμου προβλεπομένων ενδίκων μέσων αναγκαστικής είσπραξης των οφειλών.
xespao
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ