2015-06-03 21:23:15
Φωτογραφία για Είχε εμμονή μαζί μου, μου είχε βάλει κοριό!,είπε η πρωταθλήτρια για τον κατηγορούμενο προπονητή
Καταπέλτης κατά του κατηγορούμενου προπονητή που κάθεται στο εδώλιο του μικτού ορκωτού δικαστηρίου Ηρακλείου, για τον βιασμό αθλήτριάς του, ήταν γνωστή πρωταθλήτρια του στίβου. (δείτε εδώ)

Η 42χρονη σήμερα, πρωτοθλήτρια που υπό την καθοδήγηση του 54χρονου προπονητή έφτασε σε πανελλήνιες νίκες, στη δεκαετία του '90, περιέγραψε με γλαφυρό τρόπο στο δικαστήριο, την εμμονή που είχε αποκτήσει ο κατηγορούμενος μαζί της, όταν εκείνη ήταν μόλις 14 ετών. Έφτασε δε, στο σημείο να βάλει όπως είπε κοριό στο δωμάτιο που διέμενε για να παρακολουθεί τις κινήσεις της.

«Σε θέλω και με θέλεις»

«Έδειξε αδυναμία στο πρόσωπό μου, σχεδόν αμέσως. Ήταν αφόρητα πιεστικός μαζί μου. Με είχε απομονώσει από τους υπόλοιπους αθλητές, ερχόταν στο σχολείο και εάν έβλεπε στα διαλείμματα να μιλάω με συμμαθητές μου, μου έκανε φασαρία. Μου έλεγε ότι με αγαπάει και πως θα τον παντρευτώ. Εγώ τον έβριζα. Σε θέλω και με θέλεις. Παραδέξου το», μου έλεγε.


Η πρώην πρωταθλήτρια κατέθεσε ότι είχε τρομοκρατηθεί. Έμεινε όμως κάτω από την προπονητική του καθοδήγηση μέχρι τα 18 της χρόνια, γιατί την είχε πείσει ότι ήταν ο μόνος που μπορούσε να την οδηγήσει ψηλά. «Είχε το ιδιαίτερο χάρισμα να μας πείθει πως μπορούσαμε να κάνουμε σπουδαία πράγματα μαζί του», είπε. «Εγώ κατάφερα να κρατάω μια απόσταση ασφαλείας, δεν έμενα ποτέ μόνη μαζί του, επέδειξα δυναμισμό όταν έπρεπε γι αυτό και γλύτωσα. Στους αγώνες δεν πήγαινα χωρίς να με συνοδεύει κάποιος δικός μου», κατέθεσε. Τόνισε ότι ο πατέρας της είχε γίνει μάρτυρας των ερωτικών εξομολογήσεων του προπονητή της, ενώ στη μητέρα της είχε μιλήσει για την πίεση που της ασκούσε.

«Μου έβαλε κοριό»

Η 42χρονη αναφέρθηκε και σε ένα περιστατικό που σημειώθηκε σε πανελλήνιους αγώνες που έγιναν στα Τρίκαλα. «Μου έβαλε κοριό στο δωμάτιο για να με παρακολουθεί. Συναθλητές μου το αντιλήφθηκαν όταν έκανε παρεμβολές στο ραδιόφωνο που είχαν και ψάχνοντας στο δωμάτιο, τον βρήκαμε πάνω από το κρεββάτι μου. Περιέγραψε και άλλες φορές που σε αποστολές έμενε στο διπλανό δωμάτιο και με το ποτήρι στον τοίχο, προσπαθούσε να αφουκραστεί, τί έκανε στο δωμάτιο και αν ήταν μόνη της.

«Δεν τον ήθελα καθόλου. Φανταστείτε ότι τέλειωνα τον αγώνα στα 3.000 μέτρα και συνέχιζα να τρέχω για να μην έρθει να με αγκαλιάσει. Ήταν σιχαμερό το αγκάλιασμά του».

Η εξομολόγηση της παθούσας

Η 42χρονη περιέγραψε και την επίσκεψη που δέχτηκε από την παθούσα, την περίοδο που προπονούνταν με τον κατηγορούμενο. «Είδα μπροστά μου ένα κοριτσάκι, που μου είπε πως με είχε ίνδαλμα και πως ήθελε να με φτάει. Μου μίλησε για ένα λεύκωμα με φωτογραφίες δικές μου που είχε ο κατηγορούμενος και όταν εγώ έδειξα απέχθεια την είδα ότι προβληματίστηκε. Μου είπε ότι κάνει τα πάντα για να μου μοιάσει. Την ρώτησα εάν της έχει δείξει ερωτικό ενδιαφέρον και εκείνη κατέβασε το κεφάλι και μου είπε για τον παρά φύσιν βιασμό. Την είχε πείσει ότι αυτό είχε κάνει και με μένα και όλα αυτά ήταν στο πλαίσιο της προπόνησης. Την ρώτησα αν το θέλει και εκείνη μου είπε «δεν το θέλω αλλά το κάνω γιατί κι εσύ το έκανες». Της είπα ότι είναι βιασμός και πως πρέπει να απαλλαγείς από αυτόν. Πως έπρεπε να μιλήσει στους δικούς της. Ήταν ένα πληγωμένο πλάσμα που ένιωθε ότι δεν είχε υποστήριξη από κανέναν. Την είχε πείσει ότι είναι ένας πολύ ισχυρός άνδρας στην Ιεράπετρα και τον φοβόταν.

Η πρώην πρωταθλήτρια αναφέρθηκε και στον λόγο που αποφάσισε να μιλήσει. Τόνισε ότι η κόρη της είναι η αιτία. Συνειδητοποίησε όπως είπε ότι έπρεπε να μιλήσει. «Φοβάμαι για τα παιδιά μου. Κι όσο θα κυκλοφορεί ελεύθερος πάντα θα φοβάμαι», είπε.

«Ήταν ερωτική σχέση»

Δεν ήταν βιασμός αλλά ερωτική σχέση, αυτό που συνέβη ανάμεσα στον προπονητή και την αθλήτριά του, σύμφωνα με την σύζυγό του, η οποία κατέθεσε στο δικαστήριο. «Εάν ήταν κάτι άλλο, σήμερα θα είχαμε χωρίσει» , πρόσθεσε.

«Ήταν πολύ ερωτευμένη μαζί του. Τον απειλούσε ότι θα μου μιλούσε, αν δεν με χώριζε. Ο άνδρας μου παρασύρθηκε» κατέθεσε.

Η σύζυγός αναφέρθηκε στο γάμο τους που έγινε όταν εκείνη ήταν 18 χρόνων και την οικογένεια που δημιούργησαν. Είπε ότι της είχε κινήσει υποψίες η συμπεριφορά της παθούσας, η οποία ήθελε να είναι συνεχώς μαζί του και επισκεπτόταν συνέχεια το σπίτι τους. Είπε ότι ο σύζυγός της, της ομολόγησε την σχέση που είχε με την αθλήτριά του, το 2004. «Υπολογίζω ότι κράτησε κάποιους μήνες, μέσα στο 2002. Περάσαμε δύσκολα, όμως τον συγχώρεσα. Δεν ήθελα να διαλύσω την οικογένειά μου» είπε και πρόσθεσε ότι η ανήλικη τότε παθούσα, ήταν πολύ προκλητική.

Με δάκρυα στα μάτια περιέγραψε τις άσχημες καταστάσεις που ζουν ως οικογένεια μετά τη δημοσοποίηση της ιστορίας. «Δεν γίνεται να συκοφαντήτε ένας άνθρωπος με αυτό τον τρόπο και να διασύρονται τα 4 παιδιά του», είπε.

Υποστήριξε δε, ότι η ιστορία στήθηκε αρκετούς μήνες πριν και είχε ως στόχο να χτυπηθεί από άλλα κόμματα, η δική της υποψηφιότητα στις εκλογές με την Χρυσή Αυγή. Ενώ ανέφερε ότι ο σύζυγος της παθούσας, είχε ανταγωνιστικές σχέσεις με τον κατηγορούμενο. Πιστεύει πως εκείνος έβαλε την γυναίκα του να κάνει τις καταγγελίες με στόχο να τον καταστρέψει.

Η συνέντευξη

Νωρίτερα, η δημοσιογράφος στην εκπομπή της οποίας το 2012, έκανε παρέμβαση η παθούσα και αποκάλυψε την ιστορία, αναφέρθηκε στο περιστατικό, επισημαίνοντας πως η παθούσα είναι μια κοπέλα που θέλει φοβερή φροντίδα. «Έχει βιαστεί η ψυχή της», είπε.

Πρόσθεσε πως η κοινωνία της Ιεράπετρας φοβόταν και συνεχίζει να φοβάται τον κατηγορούμενο, ενώ υπογράμμισε ότι μετά την εκπομπή ήρθαν σε επαφή μαζί της 3 κοπέλες οι οποίες της μίλησαν για παρόμοιες ιστορίες που είχαν με τον κατηγορούμενο. «Είπαν ότι δεν ήθελαν να μιλήσουν δημοσίως γιατί έχουν οικογένεια».

Στη δίκη σήμερα κατέθεσαν και πρώην αθλητές του προπονητή, κορίτσια και αγόρια, τα οποία υποστήριξαν ότι δεν είχαν αντιληφθεί το παραμικρό και πως ο 54χρονος ήταν άψογος προπονητής.
Πηγή Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ