2015-06-03 22:32:28
Φωτογραφία για Μαύρη νύχτα στην Τούμπα...
Ντροπιαστική ήττα με 0-1 υπέστη ο ΠΑΟΚ από τον Ατρόμητο στην Τούμπα για την 5η αγωνιστική των play off, αποτέλεσμα που τον αφήνει στην τελευταία θέση της βαθμολογίας του μίνι πρωταθλήματος.

Άλλη μια αποκαρδιωτική εμφάνιση από τον Δικέφαλο και έντονες αποδοκιμασίες προς τους παίκτες που ήταν απογοητευτικοί, από τον λιγοστό κόσμο που βρέθηκε στις κερκίδες του γηπέδου.

Οι «ασπρόμαυροι» δεν θύμισαν… ομάδα σε ακόμη ένα ματς και πλέον κινδυνεύουν σοβαρά με το ενδεχόμενο να τερματίσουν τελευταίοι.

Το γκολ που έκρινε την αναμέτρηση πέτυχε ο Καραμάνος στο 45΄ και μάλιστα ακολούθησε ένταση (θυμηθείτε ΕΔΩ).

Ο αγώνας

Ισορροπημένο το πρώτο μέρος

Το πρώτο ημίχρονο ήταν ισορροπημένο σε γενικές γραμμές, με τις δύο ομάδες να προσπαθούν αμφότερες να επιβάλλουν το ρυθμό τους και να γίνουν απειλητικές. Ο ΠΑΟΚ είχε 2-3 καλές στιγμές με Μακ και Παπαδόπουλο, όμως και ο Ατρόμητος επιχείρησε να γίνει επικίνδυνος σε 2-3 περιπτώσεις με Καραμάνο και Παπάζογλου.


Γκολ και ένταση

Με γκολ του Καραμάνου στο 45΄ ο Ατρόμητος άνοιξε το σκορ στην Τούμπα, ενώ αμέσως μετά επικράτησε ένταση καθώς ο επιθετικός των φιλοξενούμενων πανηγύρισε έντονα με κίνηση που προκάλεσε τους οπαδούς του ΠΑΟΚ στην κερκίδα. Ο λιγοστός κόσμος που βρίσκεται στις εξέδρες αντέδρασε, ενώ απειλήθηκε σύρραξη και μεταξύ των παικτών των δύο ομάδων.

Η ουσία βέβαια είναι πως ο Ατρόμητος πέτυχε ένα γκολ-"μαχαιριά" για τον ΠΑΟΚ λίγο πριν την ανάπαυλα του πρώτου μέρους και πήγε στα αποδυτήρια με προβάδισμα, έπειτα από ένα ισορροπημένο πρώτο ημίχρονο. Ο Καραμάνος ξέφυγε άνετα από τον Τζαβέλλα και στη συνέχεια άδειασε τον Βίτορ μέσα στην περιοχή του ΠΑΟΚ και δεν δυσκολεύτηκε να πλασάρει στα δύχτια από κοντινή απόσταση.

Πίεσε ο ΠΑΟΚ, αλλά Στο ξεκίνημα του β΄ ημιχρόνου ο ΠΑΟΚ πίεσε τον Ατρόμητο αναζητώντας την γρήγορη ισοφάριση, όμως δεν κατάφερε να πετύχει το πολυπόθητο γκολ. Σε μία φάση ο Παπαδόπουλος διαμαρτυρήθηκε για πέναλτι, ενώ όσο περνούσε η ώρα ο ρυθμός έπεφτε και ο Δικέφαλος δεν κατάφερνε να δημιουργήσει φάσεις. Ο κόσμος αποδοκίμαζε με συνθήματα τους παίκτες οι οποίοι έδειχναν αγχωμένοι και ανήμποροι να αλλάξουν την εικόνα του αγώνα. Ο Ατρόμητος διατηρούσε χωρίς ιδιαίτερες δυσκολίες το προβάδισμα και η κατάσταση έμοιαζε τραγική στο «ασπρόμαυρο στρατόπεδο». Στο τελευταίο δεκάλεπτο μάλιστα ο ΠΑΟΚ αγωνίστηκε με δέκα παίκτες καθώς τραυματίστηκε ο Κωνσταντινίδης και ο Γεωργιάδης είχε ολοκληρώσεις τις τρεις αλλαγές του.

Χαμένο τετ α τετ ο Παπάζογλου

Στο 87΄ κι ενώ ο ΠΑΟΚ έκανε τις τελευταίες του προσπάθειες για την ισοφάριση, ο Παπάζογλου έφυγε ολομόναχος στην αντεπίθεση, δεν κατάφερε όμως να νικήσει τον Ιτάνζ, ο οποίος απέκρουσε το πλασέ του στο τετ α τετ.

Στοιχεία αγώνα

5η αγωνιστική play off Super League

ΠΑΟΚ-Ατρόμητος

Γκολ: Καραμάνος 45΄

Διαιτητής: Δασκαλόπουλος

Κίτρινες κάρτες: Καραμάνος 45΄, Κωνσταντινίδης 59΄, Αγκουαζί 87΄, Παπάζογλου 90΄, Κάτσε 93΄

Αποβολές: -

Οι συνθέσεις:

ΠΑΟΚ: Ιτάνζ, Κίτσιου, Βίτορ, Τζαβέλλας, Ρατς (Ρικάρντο Κόστα), Κάτσε, Τζιόλης, Κωνσταντινίδης, Μακ (Πόζογλου), Παπαδόπουλος (Περέιρα), Αθανασιάδης

Ατρόμητος: Γκορμπούνοφ, Κιβρακίδης, Λαζαρίδης, Φυτανίδης, Νάστος, Κατσουράνης, Πίτου Γκαρσία (Γκαρσία), Ούμπιδες (Κούρος) , Μπάλλας, Καραμάνος (Αγκουαζί), Παπάζογλου Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ