2015-06-03 22:33:22
Φωτογραφία για ΤΡΑΓΙΚΟ: Η εξομολόγηση του Χόκινγκ
Θα σκεφτόμουν να δώσω τέλος στη ζωή μου εάν γινόμουν βάρος στους άλλους και δεν είχα τίποτε άλλο να προσφέρω, δήλωσε ο Στίβεν Χόκινγκ σε μια συνέντευξή στο BBC.

Θα σκεφτόμουν να δώσω τέλος στη ζωή μου εάν γινόμουν βάρος στους άλλους και δεν είχα τίποτε άλλο να προσφέρω, δήλωσε ο Στίβεν Χόκινγκ σε μια συνέντευξή στο BBC που αναμένεται να συζητηθεί.

«Το να κρατάς κάποιον στη ζωή παρά τη θέλησή του είναι η ύψιστη αναξιοπρέπεια», δήλωσε ο Χόκινγκ και πρόσθεσε: «θα σκεφτόμουν μια υποβοηθούμενη αυτοκτονία μόνο εάν βρισκόμουν σε μεγάλο πόνο ή ένιωθα ότι δεν έχω τίποτε περισσότερο να προσφέρω και ήμουν απλώς ένα βάρος στους ανθρώπους γύρω μου».

Δεν είναι η πρώτη φορά που ο Χόκινγκ εξέφρασε την υποστήριξή του για την υποβοηθούμενη αυτοκτονία. Το 2014 αποκάλυψε σε μια άλλη συνέντευξή του ότι είχε επιχειρήσει να..πεθάνει στα μέσα της δεκαετίας του 1980 μετά από μία επέμβαση τραχειοστομίας. «Επιχείρησα να αυτοκτονήσω, προσπαθώντας να μην αναπνέω. Ωστόσο, το αντανακλαστικό της αναπνοής είναι πιο δυνατό», είχε πει τότε.
Πηγή Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Μαύρη νύχτα στην Τούμπα...
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
"Μαύρη" νύχτα στην Τούμπα...
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ