2015-06-03 23:05:24
Φωτογραφία για Συναντήσεις της ΕΣΠΕΑΜΘ στην Περιφέρεια ΑΜΘ
Με επιτυχία πραγματοποιήθηκαν οι συναντήσεις μελών και φίλων της Ένωσής μας, σε πόλεις της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας Θράκης (Ξάνθη – Αλεξανδρούπολη – Ορεστιάδα), με την παρουσία πλήθους συναδέλφων οι οποίοι ενημερώθηκαν, μέσα από την αμφίδρομη συζήτηση που αναπτύχθηκε, μεταξύ των άλλων και για τα παρακάτω θέματα :

- Αποκατάσταση των μισθών μας στα επίπεδα του 2012 και επιστροφή των αναδρομικών, σύμφωνα με την απόφαση του ΣτΕ. Τί προσδοκάμε από τη νέα αναμενόμενη απόφαση του ΣτΕ και ποιες είναι οι επόμενες νομικές κινήσεις μας για τη διασφάλιση των συμφερόντων όλων εν γένει των στρατιωτικών.

- Νέα πρόταση ασφαλιστικού για τους συνάδελφους που κατατάχθηκαν στις Ένοπλες Δυνάμεις το διάστημα 1990 έως 1999, μετά από πρόσκληση του ΑΝΥΕΘΑ κ. Κώστα Ήσυχου, προς την Πανελλήνια Ομοσπονδία Ενώσεων Στρατιωτικών.

- Επίδομα παραμεθορίου. - Ωράριο εργασίας και τρόποι διεκδίκησης υπέρβασής του.


- Μεταθέσεις – μοριοδότηση.

Απονεμήθηκε στον Πρόεδρο της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ενώσεων Στρατιωτικών, Ανχη (ΣΔΓ) Τσουκαράκη Ανέστη, ο τίτλος του επιτίμου μέλους της Ένωσής μας και του επιδόθηκε τιμητική πλακέτα, αναγνωρίζοντας στο πρόσωπό του τη διαχρονική (άνω των δέκα ετών) προσφορά του στο χώρο της συλλογικής έκφρασης των στρατιωτικών και τη δημιουργία των στρατιωτικών σωματείων.

Ευχαριστούμε τους συναδέλφους που συμμετείχαν στις εν λόγω συναντήσεις και ιδιαίτερα αυτούς που κατέθεσαν τις προτάσεις τους για τα ανωτέρω θέματα, τις οποίες δεσμεύεται η Ένωσή μας να προωθήσει στην Ομοσπονδία, καλωσορίζουμε τα δεκάδες νέα μέλη μας και διαβεβαιώνουμε ότι θα συνεχίσουμε να προσπαθούμε αδιάλειπτα και αθόρυβα, προκειμένου να μπορέσουμε να εκπληρώσουμε στο ακέραιο το σκοπό λειτουργίας της Ένωσής μας, για το κοινό καλό όλων των συναδέλφων - μελών μας.

                                        Για το Διοικητικό Συμβούλιο

                               Ο Πρόεδρος                        Ο Γεν. Γραμματέας                                               Ρεντζούλας Γεώργιος                    Μίχας Ηρακλής                      Ανθυπολοχαγός (ΥΠ-Π)               Λοχίας ΕΠΟΠ (ΕΜ)                          6937441520                            6937160255ΠΗΓΗ: http://www.espeamth.gr/dimosiefseis/deltia-typou/376-synantiseis-stin-perifereia-amth
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Λίγο Ακόμα...
ΕΠΟΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Λίγο Ακόμα...
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ