2015-06-04 09:29:05
Φωτογραφία για Το ψέμα της Αλίκης για να κάνει πλαστική κρυφά από τον Σπυρόπουλο
Η Αλίκη Βουγιουκλάκη είχε επιστήθιες φίλες που την βοηθούσαν με την πρώτη ευκαιρία.

Η ηθοποιός δεν ζητούσε εύκολα χάρη, αλλά στην προκειμένη περίπτωση το έκανε, αφού χρειαζόταν κάποιον να την καλύψει για να πάει στο εξωτερικό, να κάνει πλαστική, χωρίς να το μάθει ο τότε αγαπημένος της Κώστας Σπυρόπουλος. Η Μαρλέν Καρρέρ και η Αλίκη Βουγιουκλάκη ήταν πολύ καλές φίλες και η μια εμπιστευόταν στην άλλη προσωπικά της θέματα. Η Μαρλέν Καρρέρ και η Αλίκη είπαν ψέματα στον Σπυρόπουλο ότι βρίσκονται στο Λονδίνο στο σπίτι της πρώτης, ενώ οι δυο τους είχαν πάει στην Ισπανία, όπου ο γιατρός δεν δέχτηκε να κάνει επέμβαση στην Αλίκη. Σύμφωνα με το κείμενο της Αλεξάνδρας Τσόλκα, η Μαρλέν Καρρέρ έφυγε από την ζωή το περασμένο Σάββατο. Η δημοσιογράφος είχε συναντηθεί μαζί της πριν μερικά χρόνια για να κάνουν ένα βιβλίο με την ιστορία της ζωής της. Μια ζωή που αρκετές θα ήθελαν να έχουν. Η Μαρλέν Καρρέρ γόνος πλούσιας οικογένειας μεγάλωσε σε παλάτια και διατηρούσε φιλικές σχέσεις με την τέως βασιλική οικογένεια, ενώ με την σημερινή βασίλισσα Σοφία είχαν δει κρυφά γυμνό τον Κωνσταντίνο και η αδελφή του Φρειδερίκη τις χαστούκισε
. Η Μαρλέν Καρρέρ σπούδασε στην Ελβετία και καθώς επέστρεφε με τραίνο βοήθησε μια γριούλα να κρυφτεί από τον Κόκκινο Στρατό. Αυτή η γριούλα ήταν η αδελφή του Νικόλαου Ρομανόφ και για να την ευχαριστήσει της χάρισε μια τεράστια πέτρα aqua marina.

Η Μαρλέν Καρρέρ αποφασίζει να παντρευτεί τον αρχιτέκτονα Αντώνη Κατσίσκη παρά την αντίδραση του πατέρα της. Όταν επιστρέφουν από το γαμήλιο ταξίδι φέρνουν στην Ελλάδα την πρώτη Πόρσε και ανοίγουν ένα club με δίσκους και dj όπου η Αλίκη Βουγιουκλάκη κάνει μιμήσεις και ο Δημήτρης Χορν απαγγέλλει Σαίξπηρ. Με την Τζένη Καρέζη διατηρούσε πολύ καλή σχέση σε σημείο που κοιμόντουσαν μαζί, αντάλλασαν κοσμήματα και ρούχα. Οι δυο τους δεν ξαναμίλησαν, αφού η Μαρλέν ένοιωσε προδωμένη και ο λόγος ήταν ο Κιτσίκης.

Ο Άγγελος Αντωνόπουλος και ο ναύαρχος Παναγιωταρέας ήταν άλλοι δυο άντρες που πέρασαν από τη ζωή της. Όταν εκείνη χώρισε πήγε στο Παρίσι όπου συνάντησε την Μελίνα Μερκούρη και η Μαρία Κάλλας την παρηγορούσε.

Πηγή: gossip-tv
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ