2015-06-04 10:14:18
Φωτογραφία για ΑΚΟΜΑ ΕΝΑ ΟΝΟΜΑ ΓΙΑ... ΑΝΤΙ-ΡΟΜΠΕΡΤΟ
Πολλές οι φήμες για αποχώρηση του Ρομπέρτο από τον Ολυμπιακό, με τους ερυθρόλευκους να έχουν ήδη μια λίστα με πιθανούς αντικαταστάτες του να είναι έτοιμη, σε περίπτωση που αποφασίσει να φύγει, με το όνομα του Σέρχιο Ρομέρο να βρίσκεται ψηλά Πολύ πιθανό είναι πλέον το σενάριο που θέλει τον Ρομπέρτο να συνεχίζει εκτός Ελλάδας και σε άλλη ομάδα από τον Ολυμπιακό, με αποτέλεσμα να δημιουργείται κενό στη θέση «1». Μπορεί να έχει αποκτηθεί ο Λόρια, ωστόσο ο Γεωργιανός γκολκίπερ προορίζεται για δεύτερη λύση.

Έτσι, στον Ολυμπιακό ήδη έχουν προταθεί πολλά ονόματα, με αυτό του Σέρχιο Ρομέρο να βρίσκεται ψηλά στη λίστα. Ο τερματοφύλακας της Σαμπντόρια, έχει κάνει εδώ και καιρό γνωστό πως θα αποχωρήσει το καλοκαίρι, με τους ενδιαφερόμενους να έχουν ήδη εμφανιστεί.

Ο Αργεντίνος τερματοφύλακας, έχει μάνατζερ τον Μίνο Ραϊόλα, ο οποίος ήδη τον έχει προτείνει και στην Ίντερ. Οι εξαιρετικές του εμφανίσεις στο τελευταίο Μουντιάλ, τον έχουν κάνει να έχει ακόμα μεγαλύτερη ζήτηση και στον Ολυμπιακό έχουν εξετάσει την περίπτωσή του, έχοντας καλή γνώμη, σύμφωνα με δημοσίευμα της «Live Sport».
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ