2015-06-04 23:38:21
Φωτογραφία για ΕΔΩΣΕ ΤΟ ΣΥΝΘΗΜΑ ΚΑΙ ΤΟ... ΠΛΑΝΟ Ο ΝΤΑΝΣΤΟΝ
Στο γεγονός ότι ο Ολυμπιακός απέκτησε την καλύτερη δυνατή ψυχολογία ενόψει των επερχόμενων τελικών με τον Παναθηναϊκό, εστίασε στις δηλώσεις του ο Μπραϊαντ Ντάνστον.

Ο Αμερικανός σέντερ του Θρύλου μιλώντας στην κάμερα της Nova, αφού αρχικά αναφέρθηκε στην αντίδραση των ερυθρόλευκων, μετά την ήττα της Τρίτης, δεν παρέλειψε να στρέψει την προσοχή του στους επερχόμενους τελικού με τοθς "πράσινους", επιζητώντας η ομάδα να παρουσιάσει όλες εκείνες τις αρετές, που την έχουν φέρει μέχρι τους τελικούς.

Αναλυτικά ο Ντάνστον είπε:

«Ήταν πολύ καλό το ότι αντιδράσαμε μετά το αποτέλεσμα του προηγούμενου αγώνα, Είναι σημαντικό ότι φτάσαμε στη νίκη με διαφορά, που μας δίνει ώθηση εν όψει των τελικών με ΠΑΟ

Θα πρέπει αμέσως το μυαλό μας να είναι συγκεντρωμένοι γι’ αυτά τα παιχνίδια, Θα πρέπει να είμαστε επιθετικοί, ώστε να καταφέρουμε να φτάσουμε στον στόχο μας. Αυτό μπορούμε να το καταφέρουμε, αρκεί να συνεχίσουμε να έχουμε εμπιστοσύνη στους εαυτούς μας και στο πλάνο του κόουτς, όλα ξεκινούν από τα άμυνά μας, αυτή θα πρέπει να συνεχίσουμε να εμπιστευόμαστε.»
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ